FOTO / Nicoleta Nucă, senzualitate pură. S-a afișat topless

12.08.2020, 09:01
FOTO / Nicoleta Nucă, senzualitate pură. S-a afișat topless
FOTO / Nicoleta Nucă, senzualitate pură. S-a afișat topless

Cântăreața Nicoleta Nucă s-a lăsat fotografiată într-o ipostază plină de senzualitate. Artista și-a cucerit imediat fanii.

Într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare, Nicoleta Nucă apare topless, în timp ce face reclamă unui parfum. Artista a avut însă grijă să nu arate mai mult decât și-ar fi dorit, acoperindu-și bustul cu mâinile.

Imaginea a adunat numeroase apercieri și comentarii din partea internauților.


”Superbă femeie, perfecțiune feminină”, ”minune de fată”, ”Minunată pur și simplu”, ”Regină”, ”Frumusețe care ești”, ”Ce sexy ești”, ”Cumpăr parfumul dacă lași mâinile jos”, ”Ești superbă”, ”Provocatoare”, ”Frumusețe”, ”Superbă e puțin spus”, au lăudat-o fanii.

De altfel, Nicoleta Nucă are cu ce se mândri din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante, iar aparițiile sale în ținute sumare sau în costum de baie atrag imediat atenția prietenilor ei virtuali.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă, în vârstă de 26 de ani, este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo, după cum mărturisea într-un uinterviu pentru publicașția Formula AS.

”În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, “jocurile de culise” sunt mult mai murdare.

Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii “X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide. În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de “stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea.

Dar chiar atunci o cunoştinţă din România m-a anunţat că se fac castingurile pentru “X Factor” de la Antena 1 şi m-a îndemnat să mă înscriu şi eu. Am ezitat mult, pentru că nu voiam să-mi întrerup şcoala, dar, până la urmă, am zis: “Hai să văd cum e şi-n România!”. Am venit la Bucureşti şi surpriza a fost plăcută: aici lucrurile au mers cinstit. Iar eu am ajuns până în semifinală. Mai mult, încă din perioada concursului, am fost contactată de casa de discuri “Global Records”, care mi-a propus să ne întâlnim şi să purtăm o dis­cuţie”, povestea artista.

 

citește și...