FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”

02.07.2022, 10:59
FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”
FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, și-a surprins admiratorii din mediul online cu două fotografii în care apare în costum de baie. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani,  se prezintă foarte bine la plajă. Internauții s-au întrecut în comentarii. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”, i-a scris unul dintre ei vedetei.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

După ce a devenit mămică, Nicole Cherry și-a revenit rapid din punct de vedere fizic. Acum, tânăra artistă arată fără reproș. Acesta a dat publicității, pe contul său de socializare, două fotografii în care apare într-un costum de baie dintr-o singură bucată, de culoare neagră, care îi evidențiază silueta și în pune foarte bine în valoare formele.

Nicole Cherry, în costum de baie. Artista a primit numeroase mesaje

Imaginile cu Nicole Cherry în costum de baie au stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, care i-au transmis numeroase mesaje. Postarea artistei a adunat like după like în mediul online.

”Atât de drăguță”, ”Frumos costum”, ”Ești frumoasă”, ”Absolut minunată”, ”Ce dulceață”, ”Ești o zână”, ”Ce mami sexy superbă”, ”Ești superrbă”, ”Hot mama”, ”Pictoriasl”, ”Adorabilă”, ”O superbitate”, ”Frumoasă rău”, ”Wow”, ”Te-ai făcut bunicică înapoi”, ”Super”, ”Ce frumoasă ești”, a fost complimentată Nicole Cherry pentru felul în care se prezintă în costum de baie.

citește și...