FOTO / Momente inedite în finala ”Te cunosc de undeva!”. Alături de cine vor cânta concurenții

16.12.2020, 13:53
FOTO / Momente inedite în finala ”Te cunosc de undeva!”. Alături de cine vor cânta concurenții
FOTO / Momente inedite în finala ”Te cunosc de undeva!”. Alături de cine vor cânta concurenții

Show-ul “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al 15-lea sezon.

“Bătălia” finală se va da între AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei, care se vor duela pentru premiul de 15.000 de euro pus în joc. Colegii lor nefinaliști, Cătălina Grama – Jojo, Adda, Tavi şi Toto vor susține momente muzicale extraconcurs, alături de invitați speciali, și apoi le vor acorda puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.
„Pentru mine, faptul că am reuşit să fac parte din echipa asta a însemnat foarte mult. E un proiect atât de fain, plin de creativitate, care mi-a umplut efectiv sufletul, inima şi viaţa cu amintiri foarte frumoase. Am reuşit să îmi depăşesc toate limitele, am reuşit să mă întrec pe mine, pe partea vocală, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că pot să cânt atâtea lucruri, dar iată, cu îndrumarea potrivită, am reuşit!”, a declarat Cătălina Grama, care în finală va susţine un recital emoţionant alături de bunul său prieten, Andrei Lăzăroiu: „Andrei este sufletul muzical al familiei noastre, a fost alături de noi în toate momentele importante din vieţile noastre, nu putea lipsi acum!”.

Adda și Tavi Clonda, alături de partenerii lor de viață

Pe Adda, telespectatorii o vor putea urmări sâmbăta aceasta pe scena ”Te cunosc de undeva!” într-o ipostază inedită, alături de soţul său, Cătălin Rizea. „A fost o experienţă wow, în care mi-am testat nişte limite şi mi-am depăşit altele. A fost foarte tare să mă “integrez” în pielea altor personaje, ţinând cont de faptul că eu sunt compozitor şi toată viaţa am scris şi am cântat din suflet si foarte personal. Cred că a fost şi o evoluţie şi m-am distrat foarte tare. Dacă aş avea ocazia să revin, mi-ar plăcea să fac echipă cu cineva!”, a declarat Adda.


O apariţie în premieră va bifa în marea finală Toto Dumitrescu, care va cânta pentru prima oară alături de sora sa, Mayra. „Este o fată deosebită, o soră extraordinară şi un copil foarte talentat!”, şi-a descris Toto în culise sora. „După ce am parcurs traseul acesta frumos, abia la sfârşit am realizat despre ce este vorba, de fapt, aici. Este o petrecere între prieteni, şi îmi pare rău uneori, uitându-mă înapoi, că mi-am luat puţin prea în serios rolurile. Puteam să mă distrez mai mult, să mă simt mai bine şi cred că aş fi fost mai câştigat. Dar în acelaşi timp mi-am descoperit o voce pe care nu credeam că o am, care mă va ajuta să mă exprim mai bine, pe scenă, de acum încolo şi cine ştie, poate şi muzical. În orice caz, eu am avut extraordinar de mult de câştigat din participarea mea aici, am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi întotdeauna mă voi uita inapoi cu o recunoştinţă enormă asupra acestui proiect. Păcat că se termină, dar bine că a început!”, a declarat Toto Dumitrescu.


Lui Tavi Clonda, în marea finală ”Te cunosc de undeva!” de sâmbăta aceasta îi va fi alături soţia sa, Gabriela Cristea, iar împreună, cei doi vor susţine un recital emoţionant. „Pentru prima oară cântăm împreună într-un show de o asemenea anvergură. Emoţii pentru mine nu am, dar am pentru Gabriela, deşi ştiu că se va descurca minunat. Va fi o experienţă inedită!”, a declarat Tavi, care mai spune: „Pentru mine, acest proiect a însemnat enorm, e un vis împlinit, pentru că de multă vreme îmi doream să particip. A însemnat o provocare din punct de vedere actorie- – a doua mea pasiune; am reuşit să îmi depăşesc anumite praguri şi sunt foarte bucuros pentru asta. Muzical, nu mai spun, e o provocare incredibilă!”.

citește și...