FOTO. Misha și-a scos bustul la înaintare. Cum s-a fotografiat fosta soţie a lui Connect – R

12.01.2022, 22:30

Misha are în continuare un trup de zeiță! Artista nu se sfiește să se afișeze în ipostaze extrem de sexy. Artista și-a scos sânii la înaintare, imortalizând momentul pe rețelele de socializare. “Foarte frumoasă și senzuală”, a spus un fan. Cum s-a fotografiat fosta soţie a lui Connect – R

Fosta sotie a lui Connect R este o apariție plăcută, atât la evenimente, dar și în mediul online, loc în care-i surprinde pe toți cu imaginile sale sexy. Cu decolteul bine pus în evidență, Misha a arătat de ce este considerată una dintre cele mai sexy vedete de la noi.

Îmbrăcată într-o salopetă strâmtă pe corp, nude, ce îi pune în evidentă sânii, Misha face senzație pe rețelele de socializare. Fotografia artistei a strâns peste 2.500 de aprecieri, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Foarte frumoasă și senzuală”

“Foarte frumoasă și senzuală”; “O femeie absolut superbă și o doamnă foarte frumoasă și simpatică”, spun fanii.

Misha şi-a pus silicoane, în 2015, declarând că aceasta este prima operaţie pe care şi-o face şi, probabil, ultima, potrivit spynews.ro.

Prima operaţie pe care şi-a făcut-o

Misha a fost nemulțumită de forma sânilor, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Maya, așa că, soția lui Connect-R s-a decis să-și puna silicoane.

“Având în vedere că am alăptat, sănii nu mai arătau așa cum îmi doream și am hotărât să-mi fac implant mamar. Aceasta este singura intervenție și, probabil, ultima. Am reușit să dau jos 23 kg și mai vreau să dau încă 3. Așa voi ajunge la 50 kg, greutatea pe care o aveam înainte de a deveni mămică. Mănânc fructe, legume, peste, pui, vită, iar în weekend mă răsfăț cu niste paste sau cu pizza. Fac și sport de câteva ori pe săptămână”, a declarat, Misha, pentru “Click!”.

Cei doi continuă să locuiască împreună la 4 ani de la divorţ

Connect – R, şi fosta lui soţie, Misha, au decis să divorțeze în anul 2018 și au surprins pe toată lumea cu această veste. Cei doi continuă să locuiască împreună la 4 ani de la divorţ.

„Orice cuplu care divorţează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înţeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înţelegi omul ăla mai toată viaţa, cel puţin 18 ani cu siguranţă. Eşti obligat să o faci. Noi suntem împăcaţi. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd şi pe mama ei. Am acelaşi respect. Maya trebuie să-şi vadă de copilăria ei, o să înţeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit Spynews.ro.

citește și...