Connect-R, mărturisire despre căsătoria cu Misha: „Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit”

19.11.2021, 11:42

Connect-R a vorbit la cinci ani de la divorț despre motivele care au dus la despărțirea de fosta sa sotie. Fostul concurent de la Asia Express a fost întrebat în podcast-ul lui Mihai Morar dacă mariajul a fost „o cutie”. Răspunsul cântărețului a fost surprinzător, recunoscând că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă”

Artistul a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Misha, mama fetiței lui, la cinci ani de la divorț.

Întrebat ce a reprezentat căsătoria, Connect-R a mărturisit că nu l-a împlinit, așa cum credea

Ce a reprezentat mariajul cu Misha

„Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlinește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos”.

Mai mult, artistul spune că frica de singurătate l-a determinat să se căsătorească, însă în prezent a aflat că este parte din Dumnezeu, iar singurătatea nu este un lucru rău.

„De ce să fiu singur? Nu singurătatea e urâtă, însingurarea. Eu nu sunt singur niciodată. (…) Destinul m-a mângâiat în așa fel încât să fac parte din tagma oamenilor pe care îi cunoaște toată lumea”.

Connect-R: „Căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă”

Connect-R continuă și spune că a greșit în căsătorie, pentru că a folosit-o ca pe un beneficiu, iar conceptul despre ce înseamnă căsătorie era unul neînțeles pentru el.

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a spus Connect-R.

 

Connect-R și Misha au divorțat în anul 2018, după câțiva ani de mariaj, dar au rămas în continuare prieteni de dragul fiicei lor, Maya. Cei doi cântăreți au o relație deschisă după separare, dovadă că încă locuiesc sub același acoperiș.

citește și...