FOTO. Misha, în cei mai mici bikini. Fosta soție a lui Connect-R și-a arătat  formele voluptoase pe internet

18.03.2022, 15:25

Misha și-a uimit fanii cu o imagine foarte sexy.  Vedeta a renunțat complet la inhibiții și a încins imaginația bărbaților de pe Internet. Fosta soție a lui Connect-R și-a arătat  formele sale voluptoase care pot fi observate în fotografiile de pe contul ei de Instagram.

Misha este cunoscută pentru aparițiile sale sexy și de fiecare dată reușește să-și surprindă fanii.

Vedeta este cu siguranță printre cele mai sexy artiste de la noi și nu se sfiește să renunțe complet la inhibiții. Recent, Misha și-a uimit fanii cu o imagine foarte sexy, unde la vedere formele apetisante.

Misha, în cei mai mici bikini

Misha este o femeie frumoasă, iar cea mai recentă fotografie o arată într-o pereche de bikini minusculi și un sutien foarte decoltat. Fundul bombat și sânii tunați sunt atuurile blondinei.

“Pe modul “zeița”; “Tu ești Eva zilelor noastre!!!”; “Un corp frumos lucrat!”, sunt catvea dintre comentariile internauților. Fotografia a peste 5.000 de aprecieri.

 

Care este secretul blondinei

Misha a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă, pe lângă faptul că mai ajunge din când în când la sală. Blondina a urmat, în trecut,  o dietă drastică,

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puțin. La sală nu am mai mers de vreo lună și jumătate, deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost și Maya în vacanță, mi-a fost puțin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădinița. Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50!”, spunea  Misha în urmă cu câțiva ani pentru Perfecte.ro.

citește și...