Cum se menține Misha în formă. ”Corpul meu începe să capete o formă frumoasă”

25.08.2020, 12:24
Cum se menține Misha în formă. ”Corpul meu începe să capete o formă frumoasă”
Cum se menține Misha în formă. ”Corpul meu începe să capete o formă frumoasă”

Misha, fosta parteneră de viață a cântărețului Connect-R, și-a surprins plăcut admiratorii. Aceasta s-a pozat în costum de baie la malul mării și a explicat cum reușește să aibă forma fizică dorită.

Misha le-a arătat admiratorilor ei din mediuil online cum a reușit să ajungă la o formă fizică cât mai bună.

Artista a mărturisit că a avut o alimentație corectă și a făcut patru antrenamente pe zi pentru a ajunge să arate așa cum își dorește.

”După o lună de alimentație corectă și doar PATRU antrenamente, corpul meu începe să capete o formă frumoasă!”, a scris Misha pe o rețea de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare în costum de baie la malul mării.

Au curs complimentele la adresa ei

Internauții au fost extrem de încîntați de apariția cântăreței și au complimentat-o pe aceasta pentru felul în care se prezintă din punct de vedere fizic.

”Superbă”, ”Cea mai sexy și frumoasă femeie din România”, ”Foarte frumoasă”, ”Hot”, ”Uluitoare”, ”dar mereu arăți superb. Așa suflet, așa corp”, ”Ești foarte frumoasă”, a fost lăudată Misha în mediul online.

Ce spunea Misha despre dieta ei

Recent, Misha a acordat un interviu și a vorbit despre dorința de a mai slăbi câteva kilograme, dar și despre cura de slăbire pe care a ținut-o.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin… Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50”, a dezvăluit Misha.

citește și...