FOTO. Misha, în cea mai sexy ipostază. ”Ce sâni!”. Cum a pozat vedeta

15.06.2022, 16:03

Misha este din ce în cea mai provocatoare. Vedeta a renunțat complet la inhibiții și a încins imaginația bărbaților de pe Internet. Fosta soție a lui Connect-R și-a scos sânii la înaintare, iar formele sale voluptoase pot fi admirate pe rețelele de socializare. ”Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România fără nici o problemă!”, ”Mamă ce sâni!!!”, ” Superbă, frumoasă și seducătoare Lady”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Misha este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu se sfiește să renunțe complet la inhibiții. Vedeta a încântat privirile fanilor cu ipostaze incendiare.

În cea mai recentă postare de pe celebra reţea de socializare, Misha apare fără sutien, cu sânii acoperiţi doar de o rochie din plasă. Artista și-a surprins din nou fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie care poate intra în categoria imaginilor interzise minorilor!

”Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România fără nici o problemă!”

Postarea de pe Instagram a adunat rapid mii de like-uri. Imaginea i-a impresionat pe fani, care n-au ezitat să-i spună cât de sexy este.

”Intri în top 3 cele mai frumoase femei din România fără nici o problema!”, ”Mamă, ce sâni!!!”, ” Superbă, frumoasă și seducătoare Lady”.

Ce nu ar dori Misha să repete fiica sa

Connect-R și Misha au ales să meargă pe drumuri separate, în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, cei doi au divorțat în 2017. Rodul relației este fetița lor, Maya. Artista a povestit care este adevărata relație dintre ea și fostul său soț.

Misha a subliniat ce nu ar dori să repete în cazul fetiței sale.

 „Cred că au fost (n.r. „părinții) puțin cam critici și treaba asta nu m-a ajutat deloc, din contră! Mi-am pus foarte multe bariere și nu am avut foarte multă încredere în mine din cauza asta.

Încerc să nu fac același lucru cu Maya, mi se mai întâmplă, pentru că n-ai cum, e inevitabil, mai ales când ai crescut așa.

Dar important e că am conștientizat treaba asta și încerc s-o schimb!  Cumva, mi-am dat seama că nu o fac răuvoitor, din contră, doar că înainte nu era treaba asta cu parenting, cu chestii de genul.

Și probabil nu realizau lucrurile astea și probabil că și ei, la rândul lor, au avut același tratament, ca să zic așa!”, a declarat fosta soție a lui Connect-R.

citește și...