FOTO / Mirela Vaida, pe vremea când petrecea cu fetele. Imagine nemaivăzută cu vedeta TV

01.03.2021, 13:18
FOTO / Mirela Vaida, pe vremea când petrecea cu fetele. Imagine nemaivăzută cu vedeta TV
FOTO / Mirela Vaida, pe vremea când petrecea cu fetele. Imagine nemaivăzută cu vedeta TV

Mirela Vaida apare așa cum rar a fost văzută într-o fotografie care datează din urmă cu nouă ani.

Mirela Vaida apare într-o ipostază neașteprtată alături de câteva prietene de-ale sale într-o fotografie care datează din urmă cu nouă ani. vedeta a fost surprinsă la o petrecere între fete, unde s-a distrat de minune.

Fotografia a fost dată publicitîății de Valentina Fătu, pe contul ei de socializare. ”Pare că 2012 a fost un an bun! ???”, a menționat Valentina Fătu în dreptul imaginii respective. Alături de Mirela Vaida, în fotografie mai apre și binecunoscuta actriță Adriana Trandafir.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Vedeta a dezvăluit recent, într-un interviu pentru click.ro, care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o până acum de la partenerul ei de viață.

”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „Îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus prezentatoarea de la emisiunea ”Acces Direct”.

Întrebată ce nu i-ar ierta niciodată bărbatului de lângă ea, Mirela Vaida a spus: ”Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”.

Ce spune Mirela Vaida despre al patrulea copil

Mirela Vaida a vorbit, într-un interviu pentru tvmania.ro, despre eventualitatea de a a avea al patrulea copil.

„Toată lumea mă întreabă ? N-am spus niciodată că nu-l mai fac, mă gândesc doar că poate ar trebui să îmi mai dau o pauză, de un anişor aşa, după care încep să mă gândesc. E destul de greuţă provocarea asta cu 3 copii, mai ales că au fost şi grădiniţele închise, am avut şi de lucru zi de zi, cumva a fost o periooadă destul de aglomerată”, a spus ea.

”Dacă ar mai veni şi un bebeluş, chiar ar fi… Însă nu îti ascund faptul că mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită. Asta ar fi dorinta noastră perpetuă şi nerostită, la care chiar ne gândim serios”, a declarat Mirela Vaida.

 

citește și...