FOTO / Mirela Vaida, în lenjerie intimă. N-ai mai văzut-o așa!

07.11.2021, 12:35
FOTO / Mirela Vaida, în lenjerie intimă. N-ai mai văzut-o așa!
FOTO / Mirela Vaida, în lenjerie intimă. N-ai mai văzut-o așa!

Vedeta de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a înfierbântat atmosfera în mediul online. Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Anterna 1, a postat pe contul său de socializare mai multe imagini dintr-o ședință foto pe care a realizat-o în urmă cu ceva timp. Într-una dintre fotografii, aceasta apare în lenjerie intimă.

Mirela Vaida a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare o serie de fotografii pe care le-a realizat, anul trecut, în cadrul unei ședințe foto în care a întruchipat-o pe celebra artistă Madonna.

Într-una dintre imagini, Mirela Vaida apare îmbrăcată în lenjerie intimă – un body din dantelă de culoare neagră, care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Mirela Vaida, în lenjerie intimă. Ce au comentat internauții

”In urma cu fix un an am acceptat provocarea de a ma lasa un pic “transformata” in Madonna!”, a notat Mirela Vaida în dreptul imagnilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

”Bună”, ”Superbă”, ”Sexy”, ”Sunteți cea mai senzuală”, ”Chiar semănați cu Madonna”, ”Cu siguranță Madonna noastră este mai frumoasă!”, ”Ești mult mai frumoasă!”, ”Arăți foarte bine. Bravo”, ”Esti o frumoasa,poate chiar mai dulce decat Madonna”, ”Super”, ”Esti o frumusete!”, ”Chiar a fost un succes această transformare, esti de acolo”, ”Wow, wow”, ”Foarte frumoasa si chiar semeni cu Madona!”, ”Ce Madonna…..esti o moldoveancă super tare”, ”Varianta mult mai frumoasă a Madonnei”, sunt mesajele primite de Mirela Vaida de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre partenerul său de viață și despre relația dintre ei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a declarat aceasta.

Mirela Vaida a mărturisit că și în mariajul său au existat tensiuni, dar ea și partenerul său de viață au reușit să depășească astfel de momente. ”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a explicat vedeta.

citește și...