FOTO / Mihai Trăistariu, accident în trafic. ”Un taxi a intrat în mine din lateral”

23.02.2022, 13:13
FOTO / Mihai Trăistariu, accident în trafic. ”Un taxi a intrat în mine din lateral”
FOTO / Mihai Trăistariu, accident în trafic. ”Un taxi a intrat în mine din lateral”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a avut parte de un incident în trafic în această dimineață. Mașina artistului a fost lovită de un taxi. ”Un taxi a intrat în mine din lateral”, a explicat Mihai Trăitariu. Cântărețul a dat detalii despre accident și a publicat mai multe fotografii pe contul său de pe o rețea de socalizare.

În această dimineață, Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident rutier. Un taxi a intrat din lateral în mașina artistului.

Mihai Trăitariu a povestit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat. De asemenea, el a dat publicității și câteva fotografii cu mașina sa.

Mihai Trăistariu, accident în trafic. ”De 15 ani n-am mai avut niciun incident”

”Na. Azi dimineață la 8.00 am făcut accident cu mașina. ??? Prin București. Un taxi a intrat în mine din lateral. Mergeam la o emisiune. ??? Și tocmai ieri vorbeam cu un amic că-mi plătesc asigurarea Casco degeaba … Că de 15 ani n-am mai avut niciun incident. Ca să vedeți cum e Universul ăsta : ce gândești … aia primești … Știți voi … legea atracției etc. Bine că sunt bine. Fierul se repară”, a scris artistul în mediul online.

”Mă simt bine, nu am pățit nimic doar că m-am speriat puțin, pentru că eu nu am mai făcut accident de vreo 15 ani. Și oricum, acum 15 ani nu a fost un accident, am alunecat pe gheață și am căzut singur într-un sanț, dar a fost ceva mărunt. Acum a intrat un taximetrist în mine, de dimineață la opt, mergeam la o emisiune. A intrat în mine și m-am speriat că venea dintr-o parte. Eu făceam stânga, el venea cu viteză..nici eu nu m-am uitat, nici el nu s-a uitat. Am fost amândoi cumva amândoi vinovați, am făcut o amiabilă… Am stat, am semnat… fiarele se repară… N-am pățit nimic, că era viteza de 10 km/h, taximestristul a pățit mai mult că era frontal și s-a ridicat capota..el era necăjit mai mult că trebuie să stea mașina pe tușă, el fiind taximetrist, din asta trăiește. De asta era necăjit, mi-era milă așa”, a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

citește și...