A provocat un accident mortal din cauza geloziei. A confundat o tânără cu iubita lui

28.09.2021, 11:39
A provocat un accident mortal din cauza geloziei. A confundat o tânără cu iubita lui
A provocat un accident mortal din cauza geloziei. A confundat o tânără cu iubita lui

Gelozia extremă i-a întunecat mințile unui bărbat din Baia Mare, care a confundat o străină cu iubita lui. A urmat o cursă nebună în trafic, care s-a încheiat cu o tragedie. Bărbatul a provocat un accident grav în urma căruia o persoană a murit. Cel care a anunțat poliția a fost șoferul urmărit de bărbat orbit de gelozie.

Un tânăr din Baia Mare a provocat un accident mortal după ce a confundat o tânără cu iubita sa și a pornit în urmărirea mașinii în care aceasta se afla. La un moment dat, șoferul urmărit a oprit mașina pentru ca tânăra să coboare, transmite Hotnews, care citează emaramures.ro. Atunci, șoferul gelos și amicul lui ar fi mers spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele mașina. În acel moment, șoferul s-a speriat și a plecat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții Măgheruș. Ceilalți doi au fugit spre autoturismul lor și au pornit în urmărirea acestuia.

A provocat un accident mortal din cauza geloziei. Poliția, anunțată de șoferul urmărit

Potrivit sursei mai sus-menționate, în tot acest timp șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat ce se întâmplă. Acesta se afla la telefon cu Poliția în momentul producerii accidentului.

Șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, însă din sens opus venea un alt autovehicul. Pentru a evita un impact frontal, acesta ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton. Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta a fost aruncat din vehicul, acesta decedând ulterior.

citește și...