Incident în Botoșani. Un bărbat a furat taxiul în care era client

10.11.2021, 13:17
Incident în Botoșani. Un bărbat a furat taxiul în care era client
Incident în Botoșani. Un bărbat a furat taxiul în care era client

Un taximetrist a rămas fără mașină, după ce clientul cu care se afla în autoturim i l-a luat, prin violenţă. Șoferul de ocazie a fugit și a fost urmărit de poliție. Polițiștii din Botoșani au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment. Bărbatul care a furat taxiul are 32 de ani și este din Constanța. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Marţi, 9 noiembrie 2021, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Suharău, un taximetrist a rămas fără autoturism, după ce clientul cu care se afla în maşină i l-a luat, prin violenţă, și a fugit.

Șoferul de ocazie nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un mal de pământ. Polițiștii din Botoșani au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment, informează Hotnews.

Un bărbat a furat taxiul în care era client. E c ercetat pentru tâlhărie calificată

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localităţii Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa. El este cercetat pentru tâlhărie calificată.

citește și...