FOTO / Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie. Este fără cusur!

08.08.2022, 10:41
FOTO / Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie. Este fără cusur!
Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 53 de ani,  este o apaiție mai mult decât provocatoare. Cea supranumită diva de la Monaco a postat, în mediul online, o fotografie în care îți etalează trupul în costum de baie. Arată făă cusur, iar fanii au fost mai mult decât încântați de ipostaza în care s-a afișat vedeta.

Mihaela Rădulescu a dat publicității, pe contul ei de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare pe un iaht, într-un costum de baie de culoare roz, dintr-o singură piesă.

Vedeta arată irepoșabil, având o siluetă extraodinară și un trup foarte bine lucrat la sală.

Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie. A primit peste 10.000 de like-ui

Fotografia respectivă a pimit peste 10.000 de like-uri din partea admiratorilor, dar și numeoase comentarii din partea internauților.

”Leoaică tânără!”, ”Superrbă”, ”Foarte tare! Bravo, Mihaela”, ”Ești supe forță. Arrăți bestial”, ”Minunată și specială femeie”, ”Ești senzație”, au fost câteva dintre mesajele primite de Mihaela Rădulescu de la cei care îi umăresc activitatea online.

Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta a dat detalii despre relația sa la distanță cu Felix Baumgartner într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

 

Despre o eventuală căsătorie cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu spunea, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV: “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

citește și...