FOTO / Mihaela Rădulescu, escapadă la munte alături de iubitul ei. Cum au fost surprinși vedeta și Felix Baumgartner

30.03.2022, 16:53
FOTO / Mihaela Rădulescu, escapadă la munte alături de iubitul ei. Cum au fost surprinși vedeta și Felix Baumgartner
FOTO / Mihaela Rădulescu, escapadă la munte alături de iubitul ei. Cum au fost surprinși vedeta și Felix Baumgartner

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, este mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgarttner, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au fost într- escapadă la munte, iar Mihaela Rădulescu a dat publicitățiii mai multe fotografii.Într-una dintre imagini, diva de la Monaco apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de iubitul ei.

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Pe contul ei de Instagram, diva de la Monaco a dat publicității mai multe fotografii dintrr-o escapadă la munte cu iubitul ei. Într-una dintre imagini, vedeta apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de cel care îi este partener.

Mihaela Rădulescu, escapadă la munte alături de iubitul ei. Fanii au fost încântați

Fotografiile postate de Mihaela Rădulescu i-au încântat pe fanii acesteia din mediul online.

”Frumusețe”, ”Superbă”, ”Ești minunată”, ”Niște superbi”, sunt unele dintre comentariile internauților.

Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner

Vedeta a dat detalii despre relația sa la distanță cu Felix Baumgartner într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

Despre o eventuală căsătorie cu Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu spunea, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV: “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

citește și...