FOTO / Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. Nud pe coperta unei reviste

01.10.2021, 10:33
FOTO / Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. Nud pe coperta unei reviste
FOTO / Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. Ipostază incendiară cu diva!

Mihaela Rădulescu demonstrează încă o dată că este lipsită de inhibiții. Cea supranumită ”diva de la Monaco”, a pozat nud pentru o revistă. Vedeta a recreat, astfel, coperta de acum 15 ani, pe care a făcut-o pentru aceeași publicație. ”În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu apare dezbrăcată pe coperta ediției din octombrie a revistei Viva, etalându-și trupul foarte bine lucrat la sală. Vedeta de televiziune a recreat în acest fel coperta de acum 15 ani, pe care a făcut-o pentru aceeași publicație. ”Am făcut o copertă manifest fără haine! Am repetat, după 15 de ani, aceeași poză nud, cu același fotograf, Marius Bărăgan. Felix nu are nimic împotrivă să pozez așa. Eu nu am pozat niciodată goală pușcă. Am făcut doar nuduri artistice”, a declarat Mihaela Rădulescu, la Pro TV.

”Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a explicat vedeta pentru revista Viva.

Fotografia nud cu Mihaela Rădulescu poate fi văzută AICI

Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. ”Nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?””

”Nu știu cine nu s-a prins încă, dar repet pentru cei din ultima bancă – când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?”, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți”, a declarat Mihaela Rădulescu.

”În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea”, a mai spus ea.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre iubitul ei, Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner“Acum în octombrie, împlinim 8 ani în relație. Mulți vor să îi bată recordul, dar de la vrut la putut… El nu vrea să bată ce a mai făcut. La anul pregătește ceva demențial. Panicată nu mai sunt demult…Mama lui e, probabil aș fi și eu cu fiul meu”, a spus vedeta la emisiunea ”La Măruță”.

Mihaela Eădulescu a vorbit și despre plecarea fiului ei, Ayan, în America: “Ayan a intrat într-o galerie foarte selectă, E printre puținii care au centura neagră în lume la krav-maga. Normal că am plâns când am plecat. Ziua când am plecat de lângă el și l-am lăsat în campus în SUA a fost cea mai grea din viața mea. M-am obișnuit, nu am suferit așa niciodată. Dar da, i-am dus covor în campus. M-am enervat că am văzut că totul era gol, am luat un covor și am dus. Am cărat așa o cutioaie cu produse de curățat. La un moment dat am lăsat și o plantă în cameră, mi se părea că lipsește ceva. Au venit colegi ai lui să vadă cum arată camera cu plantă, părinții lor îi lasă mai așa, de capul lor”.

citește și...