FOTO / Maria Constantin s-a fotografiat la tratament anticelulitic. Ce i-au transmis cei care au văzut-o

17.11.2020, 08:55
FOTO / Maria Constantin s-a fotografiat la tratament anticelulitic. Ce i-au transmis cei care au văzut-o
FOTO / Maria Constantin s-a fotografiat la tratament anticelulitic. Ce i-a transmis cei care au văzut-o

Interpreta de muzică populară Maria Constantin s-a fotografiat la un salon de întreținere unde a mers să își facă un tratament anticelulitic.

Maria Constantin vrea să fie într-o formă fizică foarte bună, motiv pentru care a mers la un salon unde și-a făcut u tratament pentru a scăpa de celulită, dar și de centimetrii din talie. De astăzi am inceput procedurile cu LPG pentru a reduce celulita și centimetri in plus, a notat cântăreața de muzică populară în mediul online.

Internauții au reacționat imediat la postarea Mariei Constantin. ”Arăți excelent, ești perfectă. Vrei să ajungi la fel ca Drăgușanu din plastic? Păi deja o suflă vântul”, ”Bravo, de copil nu are grijă”, ”Lumea arde-n foc și baba se piaptănă”, ”Ar trebui să fii mulțumită de cum arăți, vă schimonosiți singure”, ”Trebuia să ne anunți pe noi… doamne!!!”, ”Erai și grasă rău”, ”Bine mai arăți”, ”Ești foarte sexy”, ”Frumos corp”, i-au transmis internauții Mariei Constantin.

Maria Constantin a fost măritată de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul acesta, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

În prezent, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.
citește și...