FOTO. Maria Constantin, mai seducătoare după ce și-a pus silicoane! A renunțat la ținutele cuminți

13.06.2021, 21:32
FOTO. Maria Constantin, mai seducătoare după ce și-a pus silicoane! A renunțat la ținutele cuminți
Maria Constantin, mai seducătoare după ce și-a pus silicoane! A renunțat la ținutele cuminți

Maria Constantin este tare mândră de aspectul său fizic după ce a luat decizia de a-și pune silicoane! Solista de muzică populară a intrat în rândul divelor din România cu un bust generos.

De când și-a pus implanturi mamare, Maria Constantin a renunțat la ținutele cuminți și a trecut la outfit-uri mai provocatoare, pentru a-și pune sânii în evidență.

Maria Constantin, tot mai sexy de când și-a pus silicoane

La finalul lunii mai, artista şi-a făcut un cadou util şi mult dorit, de ziua ei de naștere. S-a tunat pentru prima oară!

Blondina a dorit să facă o schimbare radicală în privința înfățișării sale și a scăpat de cel mai mare complex al său.

„După operația la sâni mă simt bine. A fost vorba un complex pe care îl aveam și mi l-am rezolvat. Nu cred că trebuie să mai schimb ceva. A fost o necesitate, sincer, îmi doream o ridicare mai mult decât implant și medicul mi-a explicat că e mai bine să apelez la augmentare. Totul decurge conform planului, dar am avut o perioadă în care a trebuit să stau și a fost complicat pentru că eu sunt energică de fel”, a povestit Maria Constantin, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Are planuri de viitor alături de noul iubit

În prezent, artista formează un cuplu cu Robert Stoica. Maria Constantin și actualul ei iubit au planuri mari, cântăreața dezvăluind că vor să se căsătorească anul viitor.

”Suntem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.

Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

citește și...