FOTO / Mama lui Dan Bălan, senzația la plajă la 62 de ani. Arată spectaculos!

05.08.2020, 12:35
FOTO / Mama lui Dan Bălan, senzația la plajă la 62 de ani. Arată spectaculos!
FOTO / Mama lui Dan Bălan, senzația la plajă la 62 de ani. Arată spectaculos!

Ludmila Bălan, mama cunoscutului artist Dan Bălan, arată spectaculos la 62 de ani. Vedeta este o apariție de senzație.

Ludmila Bălan este o prezentatoare de televiziune din Republica Moldova, Maestru în Artă. Ea este mama cântărețului Dan Balan, fondatorul trupei de mare succes O-zone, și soția diplomatului Mihai Balan.

A devenit cunoscută prin anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” de la postul național de televiziune din Moldova.

De curând, Ludmila Bălan, cunoscută și drept ”Tanti Ludmila”, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. mama lui Dan Bălan se poate lăuda cu o siluetă de vis și cu un trup cu forme foarte bine conturate, care atrag imediat atenția. Nu-și arată nici pe departe vârsta.

După atâtea zile de autoizolare…în sfârșit – la mare !!!”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Ludmila Bălan a primit numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ești un exemplu de tot pentru mine: pozitivitate, înțelepciune, feminitate și frumusețe”, a comentat o admiratoare.

Ești foarte frumoasă, nu găsesc cuvinte, e de nedescris”, a scris o alta, potrivit protv.ro.

Nu regretă nimic din ce a făcut

Într-un interviu pentru sputnik.md, Ludmila Bălan mărturisea că nu regretă nimic din ceea ce a făcut, însă i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp alături de cei doi copii ai săi.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am fost alături de copiii mei atât cât mi-ași fi dorit, dar așa erau timpurile, timpuri grele, de altfel. Încă lui Dănuț am mai reușit să-i spun povești până la vârsta de trei ani, dar Sandei nu am reușit, fiindcă munceam foarte mult, eram la televiziune din zori și până seara”, spunea ea.

„Eu sunt o fericită pentru că am doi copii extraordinari. Eu le-am oferit libertate și ei au fost independenți. Au putut să învețe din greșelile lor. Sunt fericită, deoarece ei au știu să tragă concluzii corecte și să aleagă drumul cel bun”, adăuga Ludmila Bălan.

citește și...