FOTO / Nicole Cherry și-a etalat formele în costum de baie. Ipostază tandră cu iubitul la malul mării

03.08.2020, 10:04
FOTO / Nicole Cherry și-a etalat formele în costum de baie. Ipostază tandră cu iubitul la malul mării

Cântăreața Nicole Cherry apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de iubitul ei, la mare.

Nicole C herry și-a etalat formele apetisante în costum de baie. În cea mai recentă fotografie pe care a dat-o publicității, artista apare înt-o ipostază tandră alături de iubitul ei, Florin, la malul mării. Cei doi au împlinit doi ani de relație.

„Tu ești și vei fi întotdeauna locul meu fericit. La mulți ani pentru cea de-a doua aniversare Te iubesc❤️”, i-a transmis Nicole Cherry iubitului ei.

De la ce pornesc certurile dintre Nicole Cherry și iubitul ei

Nicole Cherry, care anul acesta a aniversat șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, Florin. Artista a explicat ce anume o deranjează la acesta și care este motivul certurilor dintre ei.

Discuțiile în contradictoriu cu partenerul său sunt provocate de faptul că artista este foarte punctuală, în timp ce Florin nu stă la fel de bine la acest capitol.

„Dacă avem discuții contradictorii eu și Florin sunt din cauza asta, pentru că eu sunt exagerat de punctuală și el cam pierde noțiunea timpului câteodată”, a declarat cântăreața la postul de televiziune Antena Stars.

Cum a început relația lor

Nicole Cherry a povestit, într-un interviu, cum a început relația dintre ea și iubitul ei.

”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”,