FOTO / Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase la ”iUmor”

27.03.2022, 13:15
FOTO / Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase la ”iUmor”
FOTO / Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin, roast pentru Carmen Tănase la ”iUmor”

Actrița Carmen Tănase, cea de-a patra jurată a următoarei ediții a emisiunii ”iUmor”, nu va scăpa de binecunoscutul tratament al show-ului. În această seară, de la 20.00, la postul de televiziune Antena 1, jurata va fi luată la roast de către Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin.

 

În această seară, de la 20.00, Carmen Tănase va trece prin bine cunoscutul proces al juratului-surpriză: roast-ul iUmor. Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin vor păși pe covorul roșu pentru a glumi pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

„Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie”, a dezvăluit Maia Morgenstern. „Am venit special pentru Carmen. Ne cunoaștem de 30 de ani și o iubesc ca pe o soră”, au fost cuvintele cu care Nea Marin şi-a început momentul pe scena iUmor. Prietenă bună cu cea de-a patra jurată iUmor, Rodica Mandache a declarat: „Carmen este o persoană atât de specială și un om cu suflet bun, o actriță uluitoare care a jucat câteva roluri de un succes comic extraordinar”. Telespectatorii pot vedea cele patru roast-uri, dar și reacțiile juratei Carmen Tănase, astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...