FOTO. Mădălina Ghenea, apariție extrem de sexy. Vedeta s-a pozat într-un body ce îi lasă formele voluptoase la vedere

09.01.2022, 21:09

Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-un body sexy, ce îi lasă formele voluptoase la vedere. Vedeta are o siluetă de invidiat şi se bucură din plin de celebritate. “Mândria noastră , te iubesccc răuu”, “Dacă o zeiță ar lua formă umană, ea ar arăta exact ca tine”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Madalina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Pe lângă faptul că a reușit să cucerească inimile unor bărbați celebri precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Philipp Plein, artista are succes pe plan profesional. Recent, românca a primit un rol în cel mai aștept film al anului 2021, ”House of Gucci”. Frumoasa vedetă o va interpreta pe Sophia Loren.

Actrița nu pierde nicio ocazie să își expună formele pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-un body sexy, relaxandu-se într-un pat, Madalina își expune fundul bine lucrat.

“Dacă o zeiță ar lua formă umană, ea ar arăta exact ca tine”

Fotografia a primit peste 40.000 de aprecieri si zeci de comentarii.

“Mândria noastră , te iubesccc răuu”, “Dacă o zeiță ar lua formă umană, ea ar arăta exact ca tine”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cât de fericită este Mădălina Ghenea în viața personală

Deși pe plan profesional, Mădălina Ghenea suprinde de fiecare dată cu proiectele sale, lucrurile în viața personală pare că nu sunt tocmai roz.

Artista a răspuns curiozităților fanilor în secțiunea de Q&A din InstaStory. Una dintre întrebările pe care le-a primit artista a fost legată de cât de fericită este în viața ei.

Ce o face fericită pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a răspuns cât se poate de sincer și a spus că are momente în care se simte fericită, altele în care este mai puțin fericită, însă constant se simte mulțumită de alegerile făcute.

Mai mult, actrița a mărturisit că, în momentul de față, fericirea ei vine de la fiica ei, Charlotte, chiar dacă întâmpină uneori provocări. Mai mult, românca a spus că munca o motivează, iar înscrierea la studiile universitare  îi oferă sentimentul de evoluție.

Românca studiază cursuri de limbă şi cultură italiană la Universitatea Stranieri.

Mădălina a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

„Nu doar că m-ai înșelat, tu ne-ai trădat. Nu doar mi-ai frânt inima, ci ai stricat viitorul nostru!”.

 

 

 

citește și...