FOTO. Mădălina Ghenea, imagini îndrăznețe în lenjerie intimă! Românca arată senzațional

30.03.2021, 12:30
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini îndrăznețe în lenjerie intimă! Românca arată senzațional
Mădălina Ghenea, imagini îndrăznețe în lenjerie intimă! Românca arată senzațional

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai dorite femei din lume. Nici nu e de mirare, la cum arată în imaginile postate pe rețelele de socializare. 

Recent, superba brunetă le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe Instagram. S-a lăsat fotografiată în ipostaze super-provocatoare, iar imaginile au fost pe placul fanilor virtuali.

Perfect conştientă de atuurile ei fizice de invidiat şi mândră nevoie mare de trăsăturile cu care a înzestrat-o mama natură, bruneta nu pierde nicio ocazie de a le arăta fanilor fotografii care mai de care mai senzuale.

Mădălina Ghenea a făcut furori în lenjerie intimă

Mădălina Ghenea a reușit iar să încingă atmosfera pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii în lenjerie intimă, care i-au scos în evidență trăsăturile de invidiat.

Românca în vârstă de 33 de ani a realizat o ședință foto, intitulată “Din Mexico cu dragoste”. În fața camerei, bruneta nu a avut rețineri să-și etaleze corpul din toate unghiurile.

Body-ul decupat, cât și ciorapii peste genunchi i s-au potrivit de minune Mădălinei Ghenea. Pentru a-și accesoriza ținuta sumară, ea a purtat un choker cu ștrasuri.

“Zeița frumuseții”, “Superbă”, “Cea mai frumoasă româncă, ever!!! Ești superbă draga noastră! Sunt mândră de tine!!!! Îți doresc să fii fericită cât ești de bella!!!!”, au fost o parte dintre mesajele pe care actrița le-a primit pe Instagram.

În ce relații a rămas cu tatăl fiicei sale

Au trecut mai bine de doi ani de când Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei sale, afaceristul Matei Stratan. Frumoasa actriță s-a mutat în Italia în luna aprilie 2019 și își crește singură copila, pe Charlotte.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, bruneta a decis să pună punct poveștii de iubire. La vremea respectivă, se zvonea că omul de afaceri ar fi înșelat-o.

Mădălina Ghenea a dezvăluit, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan, notează publicația italiană gossiptvmagazine.it.

‘Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea’, a mărturisit vedeta de 32 de ani.

citește și...