FOTO / Lorelei Bratu, de la ”Asia Express”, în costum de baie. Este cel mai cunoscut model plus-size din România

28.09.2021, 14:56
FOTO / Lorelei Bratu, de la ”Asia Express”, în costum de baie. Este cel mai cunoscut model plus-size din România
FOTO / Lorelei Bratu, de la ”Asia Express”, în costum de baie. Este cel mai cunoscut model plus-size din România

Lorelei Bratu, în vârstă de 34 de ani,  este cunoscută publicului telespectator din postura de concurentă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1, unde participă alături de Mihai Zarug. Lorelai Bratu este, însă, ș cel mai cunoscut model plus-size din România.

Lorelei Bratu participă alături de Mihai Zarug la ”Asia Express”, sezonul 4.  Aceasta a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, fiind antreprenor. Este cel mai cunoscut model plus-size din România.  De-a lungul anlor, Lorelei Bratu a militat pentru ca femeile să se expună, chiar dacă au de kilograme în plus. Tânăra din Tecuci vrea să schimbe mentalitatea oamenilor și să facă lumea să înțeleagă că frumuseţea nu constă în greutate.

Pe lângă cariera de model,Lorelei Bratu este influencer și are o companie de publicitate care se ocupă de crearea campaniilor publicitare pentru diferite branduri.

Lorelei Bratu, de la ”Asia Express”, în costum de baie. ”Viata e prea frumoasa și scurtă ca să-ți pierzi vremea cu insecurități legate de felul în care arată corpul tău”

Lorelei Bratu pozează în ținute provocatoare și în costum de baie, etalându-și cu mândrie formele, lucru care este foarte apreciat de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Mi-am petrecut multi ani din viata dorind sa slabesc si incarcand sa arat ca femeile pe care le vedeam in reviste. Si in tot acest timp, eram atat de focusata pe felul cum arata corpul meu, incat amanam sa fac lucrurile pe care le visam. Imi spuneam ca voi merge in vacanta cand voi fi slaba, ca voi purta fusta scurta cand voi fi slaba. Iar la un moment dat, mi-am dat seama ca, poate, nu voi fi slaba niciodata si ca vreau sa traiesc aici si acum. Viata e prea frumoasa si scurta ca sa-ti pierzi vremea cu insecuritati legate de felul in care arata corpul tau. Increderea si iubirea de sine se construiesc in fiecare zi si incep in momentul in care realizezi ca reprezinti mai mult decat un trup si ca meriti sa fii apreciata si iubita indiferent de cate kilograme ai. Da, sunt grasa si am celulita! Dar nimic nu ma va opri sa merg la plaja si sa rad cu gura pana la urechi in aceasta vara”, scria Lorelei Bratu într-o postare pe Facebook.

citește și...