FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în așternuturi. A primit un val de critici!

24.08.2021, 10:49
FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în așternuturi. A primit un val de critici!
FOTO / Loredana Groza s-a fotografiat în așternuturi. A primit un val de critici!

Cântăreața Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este foarte actrivă în mediul online, acolo unde publică numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare. În cea mai recentă imagine, aceasta apare întinsă pe pat, purtând un body și un dres din plasă, ipostaza fiind una incendiară.

Loredana Groza s-a lăsat fotografiată în așternuturi.

Îmbrăcată într-un body, cu dres de plasă și o pereche de ghete cu toc foarte înalt, artista stă întinsă pe burtă, lăsând la vedere posteriorul ferm și bombat și picioarele tonifiate.

 

Loredana Groza s-a fotografiat în așternuturi. Internauții au reacționat imediat

Postarea Loredanei Groza a atras imediat atențiia internauților. Cântăreața a primit numeroase comentarii, mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare criticând-o pentru felul în care pozează.

”Are voce, face spectacole de neuitat… Nu cred ca are nevoie sa se expuna in felul acesta …Devine daca nu vulgara, penibila… Criza vârstei”, ”Frumusețea e trecătoare, Loredana as aprecia sa pui o poza cum pregătești niște sarmale sau cum faci o ciorba bună, dar asa sunt toate divele care au ajuns puțin mai sus îți arată tot corpul la vedere sa atragă lumea”, ”Loredana Groza, te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce ai dat muzicii românești și pentru cum ai arătat mereu că te poți reinventa! Sper din suflet că acum ai motive bune să experimentezi zona de “nu faceți ca mine”. Îmi place să cred că nu ți-ai dori pentru fiica ta viața pe care o afișezi. Nu știu cine te încurajează pe acest drum dar mi-e teamă că nu este sau nu sunt conectați chiar la binele tău suprem”, ”Mereu te-am asociat cu Madonna, blondă, frumușică și cu voce frumoasă. Dar se pare ca și la operații estetice și stilul excentric de a trăi îi semeni. Mai un iubit de 25 de ani îți lipsește și e “perfect””, ”Hai, Loredana, că poți și altceva”, ”Regret ca din cea mai buna prezenta a muzicii românești parcă a trecut la filmul pentru adulți”, ”Adevarul ca fotografia asta te duce cu gândul la cu totul altceva numai la muzica nu!”, ”Cu sau fara intervenții estetice, arată grozav… problema e ca tinutele si atitudinea din unele fotografii o fac a parea vulgară”, ”Ma intreb de ce poate o femeie talentata si iubita de tot publicul, sa apara in astfel de ipostaze. Cred ca este pornit dintr-o frustrate interioara. Este pacat! Nu era nevoie…”, ”Esti un artist destul de bun încât sa nu recurgi la asa poze injositoare!”, ”Bine ca nu joci în filmele porno, te-am admirat , dar când am văzut poza asta , îmi pare rău”, ”O melodie nouă cred că ți s-ar potrivi mai bine la vârsta asta, nu poziții și fizic! Muzica e ceea ce te reprezintă pe tine!”, sunt câteva din tre measajele primite de Loredana Groza la postarea respectivă.

Loredana Groza este căsătorită și are o fată

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...