FOTO. Loredana Groza, în poziții obraznice la sala de fitness. Nici nu zici că are 52 de ani

01.12.2022, 10:01
FOTO. Loredana Groza, în poziții obraznice la sala de fitness. Nici nu zici că are 52 de ani
Loredana Groza, în poziții obraznice la sala de fitness. Nici nu zici că are 52 de ani

Loredana Groza a creat din nou vâlvă pe internet. Artista de 52 de ani se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și încinge imaginația multor bărbați. Recent, ea s-a lăsat filmată în ipostaze provocatoare la sala de fitness, iar fanii nu au rămas indiferenți. 

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, este mereu plină de surprize! Vedeta arată spectaculos și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia.

De-a lungul timpului, cântăreața s-a afișat în ținute îndrăznețe și a încins imaginația multor masculi. Pentru a se menține în formă, Loredana Groza merge regulat la sală și respectă toate exercițiile pe care trebuie să le facă.

Loredana Groza și-a expus formele perfecte la sala de fitness

De curând, ea s-a filmat în timp ce trăgea din greu la sală. Cum era de așteptat, Loredana Groza s-a expus extrem de sexy. Îmbrăcată într-o pereche de colanți mulați și un tricou cu decolteu adânc, artista a atras toate privirile.

Formele apetisante ale blondinei s-au văzut în toată splendoarea, spre bucuria bărbaților. Dar stați că nu e tot, căci pozițiile pe care Loredana Groza le-a adoptat în timpul exercițiilor păreau mai degrabă desprinse din filmele pentru adulți.

Neagă că ar fi suferit operații estetice

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Loredana Groza a negat vehement că ar avea vreo operație estetică! Loredana a decis totuși să explice tuturor cum a reușit să aibă o imagine impecabilă mereu.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, la Antena Stars.

citește și...