FOTO. Loredana Groza, cu un decolteu imens la tv. Dani Oțil și Răzvan Simion și-au pus mâinile la ochi

28.04.2021, 15:50
FOTO. Loredana Groza, cu un decolteu imens la tv. Dani Oțil și Răzvan Simion și-au pus mâinile la ochi
Loredana Groza, cu un decolteu imens la tv. Dani Oțil și Răzvan Simion și-au pus mâinile la ochi

Miercuri dimineață, 28 aprilie, Loredana Groza a fost invitată în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, alături de Costi Ioniță. Ca deobicei, celebra artistă a avut o vestimentație indecentă, dar și un limbaj pe măsură. 

Primul care a ajuns în platoul emisiunii de la Antena 1 a fost Costi Ioniță, care a vorbit despre cea mai nouă piesă lansată în colaborare cu Loredana Groza și mai mulți maneliști din România. El a precizat că melodia „Fericire” nu este o manea, deși mulți au criticat-o.

Loredana Groza, dezvăluiri despre colaborarea cu Costi Ioniță

‘Nu este manea. Nu am gândit proiectul în minuțiozitate, am zis hai să vedem dacă putem să aducem mai mulți. Pionul principal a fost Loredana care a spus din prima da, asta înseamnă să fii divă, să fii forță’, a mărturisit Costi Ioniță, în direct, la Antena 1.

La scurt timp și-a făcut apariția în platoul emisiunii și Loredana Groza, care a reușit să încingă atmosfera. Îmbrăcată într-un costum lila cu flori și cu un decolteu imens la vedere, cântăreața a întors toate privirile.

‘Loredana este cel mai open artist pe care-l cunosc. Toată lumea, inclusiv mama, este curioasă cât de decoltată vine Loredana astăzi. Uite, mamă, mai puțin decoltată de atât nu s-a putut. A trecut prin mai multe percheziții, în spate’, a spus Dani Oțil.

Loredana Groza i-a lăsat mască pe prezentatorii de la Neatza

Solista nu a avut rețineri și a scos ‘porumbelul’ când a fost întrebată cum a început colaborarea dintre ea și Costi Ioniță.

Îmi place (n.r. Costi), am încredere în el, el are încredere in mine. Mie îmi place cu finalizare, cu fericire. Ce e, Răzvane, de ce faci așa?’, a răspuns îndrăgita solistă.

‘A, nu, nimic, am sinuzită’, a spus Răzvan Simion, ținându-și mâna la ochi și la cap.

‘Ai venit prea îmbrăcată, te-am văzut acolo în Maldive cum stăteai!’, i-a mai spus Dani Oțil Loredanei Groza.

Tot în direct, la tv, Loredana Groza a ținut să clarifice din nou faptul că bustul ei generos este 100% natural.

‘Eu le fac pe toate, sunt multitasking. Voi băieții vă concentrați pe un singur lucru și nici pe ăla nu-l faceți cum trebuie. S-a făcut test în spate, dacă am sau nu silicoane. Sunt naturali, a ieșit organic, bio, la mine’, a mai completat cântăreața.

citește și...