VIDEO / Nepotul lui Florin Salam, lăsat baltă de artist în finala ‘X Factor’! Adrian Petrache l-a așteptat până în ultima clipă

18.12.2020, 22:55
VIDEO / Nepotul lui Florin Salam, lăsat baltă de artist în finala 'X Factor'! Adrian Petrache l-a așteptat până în ultima clipă
Nepotul lui Florin Salam, lăsat baltă de artist în finala 'X Factor'! Adrian Petrache l-a așteptat pe scenă, dar nu a venit

Vineri, 18 decembrie, a avut loc finala ‘X Factor 2020’! Pentru nepotul lui Florin Salam, ultima ediție a show-ului de talente de la Antena 1 a fost cea mai tristă. 

Șoc în finala ‘X Factor’! Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei Groza, a avut parte de o cruntă dezamăgire, chiar înainte de a urca pe scenă.

Tânărul trebuia să interpreteze o melodie în duet cu celebrul lui unchi, nimeni altul decât manelistul Florin Salam. Din nefericire, solistul și-a lasat baltă nepotul și nu a apărut pe scena de la ‘X Factor’. Din motive necunoscute, manelistul nu a venit să cânte alături de nepotul lui, finalist la ‘X Factor 2020’.

Adrian Petrache, dezamăgit de Florin Salam

La repetițiile dinainte de finală nimic nu prevestea că acest lucru se va întâmpla. Florin Salam chiar declara la repetiții că este entuziasmat de performanța nepotului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de X Factor România (@xfactor.romania)

Cel care a reușit să îi salveze momentului lui Adrian Petrache a fost Florin Ristei, care a hotărât pe ultima sută de metri să cânte alături de acesta pe scenă.

Cei doi au oferit un moment senzațional și au făcut-o pe Loredana Groza să lăcrimeze. Adrian Petrache și Florin Ristei au interpretat piesa „Shape of my heart”, cu o intervenție excepțională în limba română.

Florin Ristei l-a ajutat să nu fie descalificat

‘Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă’, a declarat Loredana Groza.

Mai mult de atât, Adrian Petrache a transmis emoție și a demonstrat că este un adevărat artist care ar merita să câștige sezonul 9 ‘X Factor’.

Cum se votează în finala ‘X Factor’

Conform regulamentului competiției ‘X Factor 2020’, publicul își poate vota preferatul în marea finală, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Pentru a-și susține favoritul, telespectatorii trebuie să trimită SMS la 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4, doar după START VOT! Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus, iar votul este unic.

citește și...