VIDEO / Ce a putut să spună un concurent de la ”X Factor” despre nepotul lui Florin Salam. ”O să intre în marea finală, nu pentru talent…”

11.12.2020, 12:40
VIDEO / Ce a putut să spună un concurent de la ”X Factor” despre nepotul lui Florin Salam. ”O să intre în marea finală, nu pentru talent...”
VIDEO / Ce a putut să spună un concurent de la ”X Factor” despre nepotul lui Florin Salam. ”O să intre în marea finală, nu pentru talent...”

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a fost ținta atacurilor unui concurent care a făcut parte din echipa Loredanei Groza de la ”X Factor”.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, este  unul dintre concurenții din echipa Loredanei Groza care se luptă pentru a ajunge în finala concursului ”X Factor”, de la postul de televiziune Antena 1. Adrian Petrache, Iulian Selea și Eden Loren s-au luptat pentru un loc în semifinală, în echipa Loredanei Groza. Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, și Iulian Selea au intrat direct în semifinală, în timp ce Eden Loren a fost eliminat. După ce a părsăit competiția, Eden Loren a avut o reacție neașteptată la adresa lui Adrian Petrache.

”Cred că Adrian o să intre în marea finală. Nu pentru talent, nu pentru talent. Că face puțin pe bufonul”, a spus Eden Loren, potrivit spynews.ro.


Eden Loren, reacție și la adresa lui Florin Ristei

Eden Loren a avut o reacție acidă și la adcresa lui Florin Ristei, unul dintre cei patru jurați de la concurs.

”El e oricum supărat pe mine de când i-am zis că asta este zona lui de confort. Îmi mențin părerea! Un minus din partea mea este pentru că nu prea a avut emoție! Un alt minus este pentru piesă”, a comentat Florin Ristei după ce Eden Loren a interpretat piesa ”My Way”.

”Anumite lucruri pe care le-ai menționat nu sunt adevărate. În primul rând, acest cântec l-am interpretat în stilul meu. L-am cântat în engleză, italiană și am scris chiar eu versurile și le-am cântat și în română. De 30 de ani, ”My way” nu a fost cântat în română. Nu e zona mea de confort! Sunt respectuos, educat, dar mereu îmi spune așa! Că sunt în zona mea de confort, că mereu eu fac așa…”, i-a spus Eden Loren lui Florin Ristei.

citește și...