FOTO. Loredana Groza, apariție inedită de 1 MAI. Diva și-a schimbat culoarea părului

01.05.2022, 12:14

Loredana Groza a fost dintotdeauna adepta schimbărilor de look. Artista arată perfect și nimic din fizicul ei nu-ți indică faptul că a depășit pragul vârstei de 50 de ani. Vedeta a sărbătorit 1 Mai într-un mod inedit și și-a schimbat culoarea părului. 

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate voci ale României, Blondina și-a obișnuit publicul cu fotografiile sale care atrag atenția și cu aspectul fizic plăcut, însă de dată această a întors toate privirile cu o schimbare de look neașteptată.

Artista şi-a surprins fanii, sâmbătă dimineaţă, cu o fotografie inedită! Vedeta nu apare cu părul blond, iar internauţii au reacţionat imediat!

Loredana Groza sărbătorește Ziua Muncii

”Sărbătoresc Ziua Muncii prin muncă!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Fotografia a primit peste 5.000 de aprecieri, pe Facebook.

”Mereu mai frumoasă, mai incitantă dar aceeași Loredana ,diva noastră!”;” Wow superbă culoarea, arăți minunat”; ”WOW ce frumos îți stă cu părul așa pari mult mai tânăra oricum ești minunată”, au fost comentariile internauților.

Alții s-au uitat la chipul ei, au comparat-o cu Bianca Drăgușanu.

”Draga mea, îmi pare rău c-ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Dragușanca”.

Diva, acuzată că a apelat la intervenții estetice

De-a lungul timpului, mai multe voci au afirmat că Loredana a trecut prin mai multe intervenții estetice, însă vedeta neagă acest lucru.

De-a lungul timuplui, s-a speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-ar fi mărit buzele, a eliminat ridurile. De asemenea, s-a speculat că Loredana și-ar fi micșorat sânii și i-ar fi ridicat.

Loredana Groza neagă toate aceste speculații, declarând că stilul de viață sănătos și o alimentația echilibrată sunt secretele frumuseții sale.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mărturisit Loredana, în cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA!.

citește și...