FOTO. Loredana Groza, adevărul gol-goluț despre operațiile estetice! Ce a schimbat la ea în ultimii ani

10.07.2021, 13:54
FOTO. Loredana Groza, adevărul gol-goluț despre operațiile estetice! Ce a schimbat la ea în ultimii ani
Loredana Groza, adevărul gol-goluț despre operațiile estetice! Ce a schimbat la ea în ultimii ani

Loredana Groza s-a săturat să tot fie acuzată că a apelat la medicii esteticieni și a decis să facă lumină legat de aspectul ei fizic.

Jurata de la X Factor arată total diferit față de acum câțiva ani, iar cei mai mulți cred că vedeta a trecut pe la doctorul estetician.

Loredana Groza neagă că ar fi suferit operații estetice

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Loredana Groza a negat vehement că ar avea vreo operație estetică! Loredana a decis totuși să explice tuturor cum a reușit să aibă o imagine impecabilă mereu.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, la Antena Stars.

Cum arăta Loredana Groza înainte de operațiile estetice

Anii au trecut, iar Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! Și-a schimbat total stilul vestimentar și a trecut printr-o serie de transformări majore la față. Dacă ar fi să facem o retrospectivă a fotografiilor cu Loredana Groza de pe vremea când avea doar 35 de ani, o să vedem o mare diferență față de cea care este acum.

În urmă cu mai bine de 15 ani, solista era total schimbată! Nu descoperise încă gustul operațiilor estetice și se afișa la evenimente mondene fără prea mari retușuri.

citește și...