FOTO. Imagini cu Loredana Groza, în tinerețe și acum! Cât de mult s-a transformat până la 50 de ani

06.11.2020, 17:26
FOTO. Imagini cu Loredana Groza, în tinerețe și acum! Cât de mult s-a transformat până la 50 de ani
Imagini cu Loredana Groza, în tinerețe și acum! Cât de mult s-a transformat până la 50 de ani

Loredana Groza a împlinit 50 de ani în luna iunie, însă artista a reușit să fenteze trecerea anilor cu ajutorul sportului, dar și al doctorilor esteticieni.

Dacă ar fi să facem o retrospectivă a fotografiilor cu Loredana Groza de pe vremea când avea doar 35 de ani, o să vedem o mare diferență față de cea care este acum.

În urmă cu mai bine de 15 ani, solista era total schimbată! Nu descoperise încă gustul operațiilor estetice și se afișa la evenimente mondene fără prea mari retușuri.

Cum arăta Loredana Groza înainte de operațiile estetice

Cu toate acestea, ea reușea să întoarcă mereu privirile atunci când se afișa în public, mai ales prin ținutele extravagante pe care le purta. Nici la vremea respectivă, vedeta nu ezita să fie fie în centrul atenției și făcea spectacol oriunde mergea. În plus, nu pierdea nicio ocazie să își arate lenjeria intimă, spre deliciul celor din jur.

Anii au trecut, iar Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut! Și-a schimbat total stilul vestimentar și a trecut printr-o serie de transformări majore la față.

Dacă înainte, chipul vedetei era brăzdat de riduri și imperfecțiuni, în prezent, blondina are un ten impecabil. Se pare că blondina și-a făcut multe modificări la nivelul feței.

Loredana Groza a pierdut șirul operațiilor estetice

În afară de faptul că nu mai are nici un rid pe chip, deși are totuși 50 de ani, are pomeții ridicați, cearcane deloc, și buze mai mari. S-a tot zvonit că Loredana Groza și-ar fi făcut și lifting facial, pe lângă multe injecții și proceduri estetice, menite să o întinerească.

Loredana Groza arată senzațional nu doar la chip, ci și la trup. Jurata de la ‘X Factor’ are o siluetă de invidiat pe care și-o întreține cu o alimentație sănătoasă și foarte multă mișcare.

În plus, pe rețelele de socializare, Loredana Groza publică numai poze provocatoare, dezbrăcată în așternuturi sau cu sânii la vedere.

Cântăreața este căsătorită cu producătorul de film Andrei Boncea, în vârstă de 48 de ai și au împreună o fată, Elena în vârstă de 22 de ani.

Loredana Groza s-a născut la Onești, în 1970, fiind remarcată de compozitorii Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București pentru spectacolul de talente „Steaua fără număr”, unde a participat la 16 ani și a câștigat marele premiu.

 

citește și...