FOTO. Lora, apariţie de senzaţie în costum de baie. “Ce bunăciune ești”. Cum a pozat vedeta

17.04.2022, 10:51

Lora a pozat sexy în mediul online. Vedeta a postat fotografii incendiare pe rețelele de socializare în care apare în costum de baie. “Ce bunăciune ești”; “Feminitate vizibilă din spațiu! Frumusețe îmbinata cu elegantă, decentă cu sex-appeal și talent cu mult farmec. Felicitări sincere. Ești o divă!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Lora este una dintre cele mai iubire și apreciate vedete de la noi, dar și una dintre cele mai HOT apariții. Artista știe cum să-i înnebunească pe reprezentanții sexului tare.

Vedeta a făcut furori într-un costum de baie dintr-o singură piesă, care i-a pus în evidență formele apetisante. Solista a fost foarte apreciată de public: a adunat zeci de comentarii.

“Ce bunăciune ești”

“Știai că dacă te îmbraci mai sumar prin casă..te menții în formă? Care să fie explicația?”, a scris Lora în dreptul fotografiei.

“Ce bunăciune ești”; “Feminitate vizibilă din spațiu! Frumusețe îmbinată cu elegantă, decentă cu sex-appeal și talent cu mult farmec. Felicitări sincere. Ești o divă!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Lora, despre operațiile estetice

Vedeta  a suferit cinci operații pentru remodelarea nasului, însă nu a fost mulțumită de rezultat. Solista are buzele mult mai voluminoase, însă spune că nu a apelat la injecțiile cu acid hialuronic.

“Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta”, a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

Deși spunea că nu va mai trece pragul medicului estetician, Lora a optat anul trecut pentru mezoterapie, care este o tehnică modernă de eliminare a ridurilor nedorite și presupune injectarea unor amestecuri de substanțe la nivelul mezodermului.

”Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a spus Lora fanilor săi.

citește și...