FOTO. Lora, mai sexy ca niciodată de când apare zilnic la tv. Artista este într-o formă de zile mari

26.02.2021, 13:03
FOTO. Lora, mai sexy ca niciodată de când apare zilnic la tv. Artista este într-o formă de zile mari
Lora, mai sexy ca niciodată de când apare zilnic la tv. Artista este într-o formă de zile mari

Lora, prezentatoarea emisiunii ‘Vorbește Lumea’, face furori în mediul online! Blondina este una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară.

În plus, ea se numără printre divele autohtone care debordează de sex-appeal. Nici nu e de mirare, la cum arată!

Lora a făcut senzație în costum de baie

Lora este mereu o prezență excentrică atunci când vine vorba de atuurile sale fizice. De fiecare dată, aceasta reușește să bage în boală toți bărbații! Ei bine, asta a făcut și acum, după ce a publicat o imagine cu ea în costum de baie.

De precizat că fotografia nu este recentă, ci a fost făcută în vacanța pe care Lora a petrecut-o în Bali la începutul lui 2020. Imaginea a avut un real succes, din moment ce blondina a strâns peste 8.000 de aprecieri în scurt timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Cum se înțelege Lora cu Cove

Pe 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Din acest motiv, Adela a decis să renunțe la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a mai prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

Cove a explicat, într-un interviu pentru Click.ro, care este relația sa cu Lora, cea alături de care moderează în prezent emisiunea ”Vorbește lumea”.

”Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună”, a spus Cove.

citește și...