Lora, extrem de sexy. Vedeta și-a scos posteriorul în evidență

05.02.2022, 14:43

Lora și-a surprins fanii pe rețelele de socializare. Se pare că blondina a adoptat o altă strategie pentru a interacționa cu fanii ei. Fotografia pe care a publicat-o solista a stârnit o controversă, iar fanii nu au ezitat să o taxeze pe vedetă. Detaliul din fotografiie i-au scos din minți pe internauți.

Lora, pe numele ei Laura Petrescu, este una dintre artistele care știe cum să își pună în valoare formele perfecte. Recent, vedeta a postat o fotografie în care a dorit să atragă atenția asupra posteriorului.

Vedeta s-a imortalizat într-o o pereche de colanți din latex, care îi puneau și mai mult posteriorul în evidență. Artista s-a pozat în oglindă.

Fotografia care a stârnit o controversă pe rețelele de socializare

„Ce mi-a crescut părul”, a scris Lora sarcastică la descrierea fotografiei.

Vedeta a avut peste 300 de distribuiri și peste 3.000 de comentarii.

Se pare că fanii n-au înțeles gluma vedetei, pentru că s-au grăbit să o critice.

”Nu cred că ai dat în mintea pițipoancelor”

„Lora, tu ai talent, ești o cântăreață cunoscută, nu cred că e cazul să îți expui fundul și poate mâine cine știe ce. Nu cred că ai dat în mintea pițipoancelor care își arată implanturile prin toate rețelele. În rest să fii sănătoasă și să ne încânți cu vocea”, „O simplă scuză de a arăta posteriorul. Ai reușit să dezlănțui hormonii fanilor tăi ”, „Dacă întrebăm bărbații care au comentat la poză ce culoare are părul tău, 90% vor spune… Care păr?”, „Legenda spune că toți s-au uitat doar în oglindă”, „Nu-mi vine să cred că unii nu-și dau seama că e o glumă”, au fost câteva dintre comentariile primite de Lora.

Vedeta a răspuns criticilor și a postat o altă fotografie cu Beyonce.

„1. Mi-am pus tapet. 2. Educați-o și pe tanti Beyonce. Are ce învăța de la voi despre educație, minte deschisă, umor, succes. E păcat de ea, nu? Păi dacă n-are voce… săraca. ”, a scris Lora pe Facebook.

citește și...