FOTO. Logodnica lui Dani Oțil arată demențial în costum de baie. Gabriela Prisăcariu a arătat tot la plajă

27.07.2020, 11:42
FOTO. Logodnica lui Dani Oțil arată demențial în costum de baie. Gabriela Prisăcariu a arătat tot la plajă
Logodnica lui Dani Oțil arată demențial în costum de baie. Gabriela Prisăcariu a arătat tot la plajă

Dani Oțil se poate considera un bărbat norocos! Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este o adevărată bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului.

Cei doi iubiți au petrecut recent pe litoralul românesc, la plajă, motiv numai bun pentru Gabriela să arate din plin cu ce l-a vrăjit pe matinalul de la Antena 1.

Gabriela Prisăcariu arată bestial

După cum se poate vedea, imaginile postate de iubita lui Dani Oțil pe rețelele de socializare a încins imaginația bărbaților. Și pe bună dreptate. Gabriela Prisăcariu, cunoscută drept ‘Miss Funduleț, arată excepțional în costum de baie și nu pierde nicio ocazie în a publica fotografii provocatoare cu ea.

Tânăra pare să nu aibă niciun defect, iar laudele din partea fanilor virtuali au curs pe bandă rulantă. La cei 27 de ani ai săi, Gabriela este posesoarea unui corp perfect. Dani Oțil are, într-adevăr, de ce să fie mândru.

Logodnica lui este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din țară, iar imaginile cu ea în costum de baie nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Pe când avea doar 21 de ani, Gabriela Prisăcariu a câștigat concursul ‘Supermodels by Cătălin Botezatu’ (Kanal D).

A fost cerută de soție

Gabriela Prisăcariu se iubește de doi ani cu Dani Oțil, iar la începutul acestui an, blondina a fost cerută de soție, în vacanța de vis din Mexic. Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu și-au oficializat relaţia după un an de iubire.

Prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și-a dat seama că ea este aleasa și că vrea să rămână toată viața lângă ea.

‘Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii’, a declarat viitoarea doamnă Oţil pentru Click!

citește și...