FOTO. Fotografia cu Dani Oțil și logodnica lui care a adunat mii de vizualizări. Cum s-au pozat cei doi. ‘Să nu ieşiţi trei’ 

13.04.2020, 13:25
FOTO. Fotografia cu Dani Oțil și logodnica lui care a adunat mii de vizualizări. Cum s-au pozat cei doi. 'Să nu ieşiţi trei' 
Fotografia cu Dani Oțil și logodnica lui care a adunat mii de vizualizări

Vedetele au găsit diverse activități la domiciliu de când stau în autoizolare! Cel mai fericit este Dani Oțil, care locuiește alături de logodnica lui, Gabriela Prisăcariu.

Fotografia cu Dani Oțil și logodnica lui care a adunat mii de vizualizări

Prezentatorul de la Neatza este destul de activ pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Recent, acesta și-a uimit fanii virtuali cu un filmuleț realizat împreună cu iubita lui.

Gabriela Prisăcariu a fost filmată în timp ce încearcă să își tonifieze musculatura, încolăcită cu picioarele în jurul taliei lui Dani Oțil. Mai mult de atât, fotomodelul de 26 de ani l-a sărutat cu foc pe matinalul de la Antena 1.

Această postare a strâns peste 200.000 de vizualizări, dar și mesaje siropoase din partea prietenilor de pe Instagram.

‘Sunteţi doi în carantină, să nu ieşiţi trei!’, ‘Unde plecaţi din sufragerie, în dormitor?’, ‘Iubiţi-vă mult şi cu pasiune, că nu se ştie ce mai urmează!’, au fost mesajele internauților.

citește și...