FOTO. Lili Sandu a născut! Prima imagine cu băiețelul vedetei

11.08.2020, 08:32
FOTO. Lili Sandu a născut! Prima imagine cu băiețelul vedetei
FOTO. Lili Sandu a născut! Prima imagine cu băiețelul vedetei

Bucurie imensă pentru Lili Sandu! Vedeta a născut, luni (10 august), un băiețel perfect sănătos. Vedeta și-a anunțat fanii virtuali că a adus pe lume o minunăție de băiat și a publicat deja prima imagine cu cel mic.

Fosta prezentatoare de la Kanal D dezvăluia că și-a dorit din tot sufletul să devină mamă și chiar se gândea să apeleze la fertilizarea în vitro. Până la urmă nu a mai fost nevoie, pentru că vedeta a rămas însărcinată pe cale naturală, la vârsta de 40 de ani.

Prima imagine cu copilul lui Lili Sandu

‘Atunci când viața capătă un sens! Aseară 10-08, miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm și 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire. Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!’, a scris Lili Sandu în dreptul imaginii cu fiul său.

Lili Sandu a anunțat de Ziua Îndrăgostiților că urmează să devină mamă. Iubita lui Silviu Țolu recunoștea că nu i-a fost ușor să rămână însărcinată.

 „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili, la emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Lili Sandu nu s-a îngrășat mult în timpul sarcinii

Lili Sandu mărturisea că nu o deranjează despre kilogramele acumulate în această perioadă.

‘Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluş. Nu mai există aşteptări nerealiste, create de ”social media”, despre cum ar trebui să arate perfecţiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea’, a mai adăugat aceasta.

Lili Sandu se iubește cu modelul Silviu Țolu, mai tânăr decât ea cu 12 ani. Lili şi Silviu s-au cunoscut în Istanbul, şi tot în acel oraş Silviu a cerut-o de nevastă, în primăvara lui 2019.

 

citește și...