Lili Sandu a ales numele bebelușului. Provocarea pe care a lansat-o fanilor

13.07.2020, 10:09
Lili Sandu a ales numele bebelușului. Provocarea pe care a lansat-o fanilor
Lili Sandu a ales numele bebelușului. Provocarea pe care a lansat-o fanilor

Lili Sandu le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a visat numele pe care bebelușul ei îl va purta.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, vor deveni părinți peste foarte puțin timp. Cei doi vor avea un băiețel. Aflată în cea de-a opta lună de sarcină, Lili Sandu le-a dezvăluit celor care o urmăresc în mediul online că a visat numele viitorului bebeluș. Acesta va avea două prenume. Vedeta a explicat că cele două prenume încep cu literele T și J. Însă, nu a dezvăluit care este numele întreg al bebelușului, provocându-i pe internauți să ghicească cum se va numi acesta.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru că ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește.

Eh în urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată ?? și atunci când l-am întrebat “cum te cheamă” mi-a răspuns senin T… J..❤️

Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! ??  Vă lansăm provocarea, odată cu inițialele, să ghiciți prenumele! ?”, a scris Lili Sandu pe contul ei de socializare.

Ce spune despre transformările prin care a trecut trupul său în sarcină

Graviduța Lili Sandu declara, de curând, că este foarte mândră de felul în care s-a transformat trupul său odată cu sarcina.

“Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de ”social media”, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, spunea ea.

A vorbit despre kilogramele acumulate în sarcină

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre sarcina sa și despre kilogramele acumulate în această perioadă.

“El: ”Iubito, ești așa frumoasă dimineața”. Eu, în gând: ”Aha, 18 kilograme, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?””, a comentat vedeta pe pagina sa de Instagram, de curând.

citește și...