FOTO / Lili Sandu vrea să nască natural. ”Să se alinieze planetele și să-mi iasă acest lucru”

27.07.2020, 11:46
FOTO / Lili Sandu vrea să nască natural. ”Să se alinieze planetele și să-mi iasă acest lucru”
Lili Sandu vrea să nască natural. ”Să se alinieze planetele și să-mi iasă acest lucru”

Lili Sandu mai are puțin și devine mămică pentru prima oară. Vedeta a mărturisit că vrea să nască pe cale naturală.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, vor deveni părinți peste foarte puțin timp. Cei doi vor avea un băiețel. Lili Sandu își dorește să-l aducă pe lume pe micuțul ei pe cale naturală, însă acest lucru va fi decis de medicul său.

”Când o să vrea bebeluşul şi Dumnezeu, pentru că vreau să nasc natural, să se alinieze planetele şi să-mi şi iasă acest lucru, dar în cazul în care va exista o problemă medicală, am luat decizia împreună cu medicul meu să nu grăbim naşterea. În momentul în care voi intra în travaliu, voi face cezariană dacă va fi nevoie.

El ar trebui să vină undeva după 15 august, până pe 22 august, care e şi ziua de naştere a lui Silviu. Dar eu sper să se grăbească, pentru că e foarte cald şi e mai greu acum şi vrem şi să îl vedem mai repede”, a declarat Lili Sandu pentru okmagazine.ro.

”Nu vreau să se simtă exclus de către generaţia lui”

Lili Sandu a explicat și cum își dorește să-l crească pe băiețelul ei, pentru care a ales numele Thomas Jay.

”Da, am o frică să nu vină fii-miu la masă să-mi prezinte vreun robot şi să-mi zică: „Uite, mami, ea e iubita mea”. Acolo se va ajunge în viitor. Asta ca o glumă, însă îmi e teamă că totul s-a robotizat, că nu mai există copilăria pe care generaţiile noastre au avut-o, totul se face la nivel de tehnologie.

Eu îmi doresc să-l pot îndruma către zona asta a copilăriei autentice, în libertate, pe care eu am trăit-o, afară, la bunici, cu animale, cu drumeţii, nu închis în cameră, jucând un joc. Dar nici nu trebuie să ne opunem noului, inovaţiilor, căci nu vreau să se simtă exclus de către generaţia lui. Mi-aş dori să existe un echilibru. Vreau să fie un copil bun, să aibă o pasiune”, a mai spus ea.

A făcut petrecere pentru bebeluș înainte de naștere

Zilele trecute, Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, au făcut petrecere pentru bebelușul care urmează să vină pe lume.

”A fost un Baby Shower minunat alături de oameni dragi! Am limitat numărul invitaților din cauza restricțiilor și i-am avut în gând pe restul prietenilor care nu au putut fi prezenți. Abia îl așteptăm pe bebe!!! ?♥️”, a spus Lili Sandu.

De la petrecere nu a lipsit Ileana Lazariuc, buna prietenă a lui Lili Sandu.

 

“Abia aștept să te cunosc, Thomas Jay. Deja te iubesc și își doresc să ai o viață minunată. Am deja o poreclă pentru tine, dar nu o știu decât mami și tati”, a scris Ileana Lazariuc pe Instagram.

 

citește și...