FOTO/ Lidia Buble s-a îngrășat la ”Asia Express”. ”Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine”

28.10.2021, 10:35
FOTO/ Lidia Buble s-a îngrășat la ”Asia Express”. ”Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine”
FOTO/ Lidia Buble s-a îngrășat la ”Asia Express”. ”Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, nu mai are silueta de altădată. Vedeta a mărturisit că a luat în greutate pe durata participării la show-ul ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1, unde face echipă cu una dintre surorile sale, Estera. ”Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine”, a spus artista.

Lidia Buble participă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cântăreața face echipă cu sora sa, Estera.

Pe durata competiției, artista a mărturisit că a luat în greutate. Acesata a afirmat că s-a înfrășat în Turcia, prima țară în care au mers concurenții de la ”Asia Express”.

Lidia Buble s-a îngrășat la ”Asia Express”.  ”Doamne ferește, 58,4 kilograme”

Lidia Buble a avut un șoc atunci când s-a cântărit la Asia Express. Cântăreața a povestit că a ajuns în Turcia cu 53 de kilograme, iar pe parcurs s-a îngrășat.

„Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu”, a spus Lidia Buble, citată de spynews.ro.

Lidia Buble are o nouă relație

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba.  Actorul este cunoscut pentru apariții în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, cântăreața le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită pentru tot ce i se întâmplă.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”, a spus Lidia Buble.

”În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a adăugat artista.

citește și...