FOTO / Estera și Lidia Buble şi-au adjudecat imunitatea în primul stage ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”

22.09.2021, 15:34
FOTO / Estera și Lidia Buble şi-au adjudecat imunitatea în primul stage ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”
Estera și Lidia Buble şi-au adjudecat imunitatea în primul stage ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”

Cea de-a patra ediţie a primului stage ”Asia Express – Drumul Împăraţilor” a fost difuzată aseară la postul de televiziune Antena 1. Lidia Buble și sora sa, Estera, alături de care formează o echipă la show-ul respectiv, au fost cele care şi-au adjudecat imunitatea în primul stage ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”.

Seara de marți a adus un prim câștig în competiție pentru Adriana Trandafir și Maria Speranța, ce au adjudecat prima lor amuletă de 1000 Euro în urma luptei din satul de pescari. Deși cuplul mamă-fiică a plecat cu un avantaj în cursă, imprevizibilul competiției a schimbat ordinea clasamentului.

Estera și Lidia Buble au reușit să se claseze pe prima poziție la finalul zilei și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei. Astfel, cele două surori alături de Mihai și Elwira Petre sunt singurii concurenți ce și-au asigurat locul în competiție, căci nu vor putea fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară pe Antena 1, de la 20:30.

Ce se întâmplă în ediția din această seară la ”Asia Express”

În seara aceasta, trei echipe vor intra într-o cursă ultimatum desfășurată în orașul de pe două continente- Istanbul. Ca de obicei, ultimele două echipe ajunse la punctul de control se vor califica automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia va fi votată de vedetele show-ului. Echipele vor disputa ultima șansă în viteză amețitoare într-un oraș aglomerat, în care distanțele dintre misiuni le vor părea scurte, dar le vor testa răbdarea: ”Cursa este umăr la umăr. Mi s-a părut imposibilă misiunea într-un punct. Am zis că rămânem aici”, vor spune concurenții. Finalul ediției va fi plin de suspans, căci una dintre echipe va fi în pericol de eliminare.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”.

citește și...