FOTO / Lidia Buble, în cea mai incendiară ținută. Fără lenjerie intimă

21.11.2020, 10:18
FOTO / Lidia Buble, în cea mai incendiară ținută. Fără lenjerie intimă
FOTO / Lidia Buble, în cea mai incendiară ținută. Fără lenjerie intimă

Cântăreața Lidia Buble a avut o apariție de infarct pe contul său de socializare, acolo unde a piostat o fotografie în care apare într=-o ținută extrem de provocatoare, pe sub care nu poartă lenjerie intimă.

În fotografia pe care a făcut-o publică pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Lidia Buble estre îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, foarte provocatoare, pe sub care nu poartă lenjerie intimă. În păartea din spate, rochia este atât de decupată, încât lasă la vedere posteriorul vedetei.

Provocatoarea ipostază în care s-a fotografiat artista a adunat peste 13.000 deaprecieri din partea internauților în câteva ore.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion, fosta lui soție,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a acestui an.

citește și...