FOTO / Lidia Buble a început anul cu o ipostază incendiară. Cum a pozat artista

03.01.2021, 09:48
FOTO / Lidia Buble a început anul cu o ipostază incendiară. Cum a pozat artista
FOTO / Lidia Buble a început anul cu o ipostază incendiară. Cum a pozat artista

Cântăreața Lidia Buble a început anul cu o poză în care apare într-o ipostază provocatoare.

De Revelion, Lidia Buble s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, purtând o rochie roșie, mulată. Ținuta decoltată i-a pus foarte bine în valoare bustul. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi asortați și bijuterii aurii.

Cântăreața s-a fotografiat stând întinsă pe jos, iar poziția în care a pozat îi scoate în evidență picioarele lungi și sexy. Fotografia postată de Lidia Buble în mediul online a strâns peste 44.000 de aprecieri. ”Să aveți un an pe sufletul vostru! 01.01.2021”, a notat Lidia Buble în dreptul fotografiei.

Lidia Buble a fost în vacanță în Zanzibar

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul trecut, după o relație de cinci ani. De curând, cântăreața a fost în vacanță în Zanzibar. Aceasta nu ar fi fost singură.

Potrivit spynews.ro, cel care i-a ținut companie în vacanța exotică este nimeni altul decât Ensar Duman, un cunoscut am de afaceri. Acesta are un prieten apropiat ce deține o proprietate impresionant de luxoasă chiar pe plaja din Zanzibar, acolo unde artista a făcut mai multe fotografii.

Indiciul care îi dă de gol pe cei doi este calul cu care s-a fotografiat pe plajă Lidia Buble, care este al prietenului lui Ensar Duman. În plus,pe Instagram, esteticianul a postat o fotografie în care se poate observa o vază uriață care apare și în imaginile date publicității de Lidia Buble.

Lidia Buble s-a mutat în casă nouă

Recent, cântăreața Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare care a fost motivul pentru care, în ultima perioadă de timp, a fost mai puțin activă în mediul online.

Lidia Buble a mărturisit că s-a mutat în casă nouă, astfel că nu a mai avut timp să facă InstaStory.

”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, le-a transmis Lidia Buble celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

citește și...