Cu cine a fost Lidia Buble în vacanța din Zanzibar. Este un cunoscut om de afaceri

11.12.2020, 16:08
Cu cine a fost Lidia Buble în vacanța din Zanzibar. Este un cunoscut om de afaceri
Cu cine a fost Lidia Buble în vacanța din Zanzibar. Este un cunoscut om de afaceri

S-a aflat cu cine a petrecut Lidia Buble în vacanța din Zanzibar. Cel care a însoțit-o ar fi un cunoscut om de afaceri.

În ultimele zile, cântăreața Lidia Buble a postat, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanța petrecută într-o destinație exotică.  Lidia Buble nu a fost singură în vacanța din Zanzibar. Potrivit spynews.ro, cel care i-a ținut companie în vacanța exotică este nimeni altul decât Ensar Duman, un cunoscut am de afaceri. Acesta are un prieten apropiat ce deține o proprietate impresionant de luxoasă chiar pe plaja din Zanzibar, acolo unde artista a făcut mai multe fotografii.

Conform sursei citate, indiciul care îi dă de gol pe cei doi este calul cu care s-a fotografiat pe plajă Lidia Buble, care este al prietenului lui Ensar Duman. În plus, e Instagram, esteticianul a postat o fotografie în care se poate observa o vază uriață care apare și în imaginile date publicității de Lidia Buble.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion, fosta lui soție,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion nu are o relație oficială.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a acestui an.

citește și...