FOTO / Laura Cosoi, în costum de baie. Se prezintă super bine după trei nașteri!

18.08.2022, 10:50
FOTO / Laura Cosoi, în costum de baie. Se prezintă super bine după trei nașteri!
Laura Cosoi, în costum de baie

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a trecut prin trei nașteri, dar acest lucru nu și-a pus amprenta asupra siluetei ei. Vedeta se prezintă super bine în costum de baie, deși au trecut doar câteva luni de când a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță pe care o are din mariajul cu Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara.

Deși a trecut prin trei nașteri, Laura Cosoi arată foarte bine în costum de baie, afișând un trup cu fore foarte armonioase.

Laura Cosoi, în costum de baie.  Superbă în vacanță

Aflată în vacanță în străinătate, Laura Cosoi a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografii în care apare în costum de baie.

Actrița a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, care i-a pus foarte bine în valoare formele armonioase, imaginile primid numeroase apreciari din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce spunea Laura Cosoi despre începuturile relației cu Cosmin Curticăpean

Actrița a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, amănunte mai puțin știute de la începutul povești ei de dragoste cu cel care îi este soț în prezent.  Laura Cosoi a explicat la ce tertipuri recurgea Cosmin Curticăpean pentru a se putea vedea cu ea fără să fie surprins de paparazzi.

”La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi.

citește și...