FOTO. Larisa Iordache face furori în costum de baie. Cum arată fosta gimnastă „Cea mai bună versiune”

23.01.2022, 19:58
FOTO. Larisa Iordache face furori în costum de baie. Cum arată fosta gimnastă „Cea mai bună versiune”

Larisa Iordache s-a pozat în costum de baie. Fosta gimnastă s-a pozat lângă piscină, iar fanii au reacționat imediat. Ultima fotografie postată a încins retelele de socializare. „Superbă”, „Ești frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile admiratorilor săi.

Larisa Iordache, în vârstă de 25 de ani, a decis să-și încheie cariera în gimnastică. Decizia a fost luată la câteva săptămâni după ce sportiva a suferit o operație la gleznă.

Fosta gimnasta a vrut să se relaxeze și a ales să o facă la o piscină interioară. Sportiva a vrut să împărtășească momentele cu fanii ei, iar aceștia au compliementat-o și s-au declarat încântați de ipostazele suprinse de sportivă.

Larisa Iordache s-a pozat în costum de baie

Larisa Iordache a postat și un mesaj la descrierea celor două fotografii cu ea în costum de baie. „Îndrăgostește-te de a avea grijă de tine. Îndrăgostește-te de calea vindecării profunde. Îndrăgostește-te de a deveni cea mai bună versiune a ta, dar cu răbdare, compasiune și respect pentru propria ta călătorie”, este mesajul fostei gimnaste.

Comentariile au curs pe retelele de socializare, iar fanii au fost cuceriti de sportivă.

Fanii au fost cuceriti de sportivă

„Superbă”, „Ești frumoasă!”, „Nu te cunoșteam înainte, până să ascult Podcast-ul lui Morar și da, ești tare! Felicitări pentru tot ceea ce ai realizat până acum, dar mai ales pentru faptul că nu te-ai lăsat și ai devenit mai puternică, precum pasărea Phoenix ?? Mult succes pe mai departe!” au fost câteva dintre comentariile admiratorilor săi.

Larisa Iordache a făcut primul Crăciun fără mama ei. Fosta gimnastă a vorbit despre cum va petrece primul Crăciun fără ființa care i-a dat viață. ”În Ajunul Crăciunului, împodobim toți bradul la mine acasă”, spune fosta gimnastă.

Larisa Iordache a făcut primul Crăciun fără mama ei

Sportiva Larisa Iordache a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva luni. De Crăciun, a fost prima sărbătoare fără mama fostei gimnaste. Sportiva a petrecut alături de familia ei.

Mama Larisei Iordache a încetat din viață, cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mama Larisei a trecut în neființă, după o îndelungată luptă cu o boală necruțătoare. Conform digisport.ro, mama Larisei suferea de o boală necruţătoare, fiind obligată în ultima perioadă a vieţii să facă şedinţe de chimioterapie.

Mama fostei gimnaste a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

„Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris sportiva pe Instagram.

Mama Larisei Iordache lucra într-o patiserie din Capitală, care apartine Cristinei Copos. Aceasta se declara extrem de mândră de fiica ei.

”Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei”, declara Adriana Iordache.

 

 

 

citește și...