FOTO / Larisa Drăgulescu, ipostază sexy în Bulgaria. A pozat sumar îmbrăcată în zăpadă!

28.02.2022, 10:38
FOTO / Larisa Drăgulescu, ipostază sexy în Bulgaria. A pozat sumar îmbrăcată în zăpadă!
FOTO / Larisa Drăgulescu, ipostază sexy în Bulgaria. A pozat sumar îmbrăcată în zăpadă!

Larisa Drăgulescu, fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, se află în vacanță în Bulgaria. Vedeta și-a încântat danii din mediul online cu o fotografie făcută în zăpadă. Larisa Drăgulescu n-a ținut cont de tempereatura scăzută și a pozat în zăpadă îmbrăcată într-o ținută extrem de sumară, care io-a scos în evidență atuurile fizice.

Larisa Drăgulescu are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptuoase, cu care face furori în mediul online și nu numai. De altfel, fosta  soție a renumitului gimnast de performanță Marian Drăgulescu a mărturisit că face bani din filmulețe și poze interzise minorilor.

Aflată în vacanță în Bulgaria, Larisa Drăgulescu a încins atmosfera pe internet după ce a postat o fotografie în  care apare în zăpadă, sumar îmbrăcată, etalându-și fizicul impresionant.

Larisa Drăgulescu, ipostază sexy în Bulgaria. ”Nu doresc să aștept războiul plictisită și tristă”

”Hai afara la zăpadă în Bulgaria. #Bulgaria #borovets #fulgidenea #basm #zăpadă”, a scris Larisa Drăgulescu în dreptul fotografiei postate pe contul său de socializare.

”Bai, măcar putina decenta, compasiune și grija fata de ce se întâmplă în zilele astea”, a comentat un internaut. Larisa Drăgulescu a replicat: ”Pai?? Compasiune am! Mai multe nu pot eu sa fac. Daca tu poți fa-i!! Pana una alta eu nu doresc sa aștept războiul plictisita și trista. Dacă e sa vina, măcar sa ma distrez pana atunci!!!”.


”Îți îngheață…”, ”Foarte frumos”, ”Doamne, Doamne”, ”Sunteți fermecătoare”, sunt alte mesaje primite de Larisa Drăgulescu de la internauți.

Larisa Drăgulescu la al doilea mariaj

În luna aprilie a anului trecut, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

citește și...