FOTO / Larisa Drăgulescu, despre activitatea ei. ”Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor”. În ce ipostaze incendiare se afișează!

20.11.2021, 10:39
FOTO / Larisa Drăgulescu, despre activitatea ei. ”Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor”. În ce ipostaze incendiare se afișează!
FOTO / Larisa Drăgulescu, despre activitatea ei. ”Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor”

Larisa Drăgulescu, cea care a fost prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a vorbit deschis despre activitatea sa ș despre cum face bani la eo emisiune de televiziune. ”Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor”, a mărturisit laira Drăgulescu. de altfel, de-a lungul timpului, aceasta s-a afișat în ipostaze mai mult decât incendiare.

Larisa Drăgulescu este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât voluptuoase, pe care nu ezită să îl expună în cele mai incendiare ipostaze.

De altfel, cea care a fost prma soție a renumitului gimnast de performanță Maran Drăgulescu a mărturisit, în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, că face bani din filmulețe și poze interzise minorilor.

Larisa Drăgulescu, despre activitatea ei. ”Am câștigat o avere impresionantă”

În prezent, Larisa Drăgulescu activează pe platforma Onlyfans.

“Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 31. La început plătea să mă vadă pe site-ul pentru adulți, acum e gratis pentru el. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine. Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor; înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5, 6 ani, nu doar din platformă”, a declarat aceasta.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

 

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

citește și...