FOTO. Cine sunt cele mai hot femei din lume, în 2021

14.12.2021, 23:08
FOTO. Cine sunt cele mai hot femei din lume, în 2021

Este o zicală faimoasă care spune că „frumusețea stă în ochii privitorilor”. Atracția fizică este incontestabil umană. Oricât de superficial am găsi-o, există oameni care ne atrag atenția sau ne fac să pierdem respirația.

De la Kendall Jenner  la Margot Robbie, iată lista celor mai sexy și mai sexy 20 de femei din 2021 de pe glob!

Acestea sunt cele mai sexy femei din 2021. Bucură-te!

10. Hannah Davis

Nume complet: Hannah Davis
Data de nastere: 5 mai 1990
Locul nașterii: Saint Thomas, Insulele Virgine SUA
Ocupatie: Model

Davis a apărut pe copertele versiunilor franceze și sud-africane ale FHM. Davis a jucat tenis de când avea opt ani și a fost campioană la echipa națională de tenis din Caraibe. De asemenea, a făcut parte din echipa națională de volei a Insulelor Virgine.

9. Elsa Hosk

Nume complet: Elsa Anna Sofie Hosk
Data de nastere: 7 noiembrie 1988
Locul nașterii: Suedia
Ocupatie: Model

Modelul suedez și actualul model Victoria’s Secret, Elsa Hosk ocupă locul 9 în lista celor mai sexy 10 femei din 2021. Elsa a lucrat pentru o serie de mărci de top, inclusiv Dior, Dolce & Gabbana, Free People, Ungaro, H&M, Lilly Pulitzer și Ghici. Ea a fost model pentru Victoria’s Secret, apărând în prezentarea de modă anuală a mărcii în 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

 

8. Kendall Jenner

Nume complet: Kendall Nicole Jenner
Data de nastere: 3 noiembrie 1995
Locul nașterii: Los Angeles, California
Ocupație: Star și model

Kendall apare alături de familia ei în reality show-ul Keeping up with the Kardashians. Ea a apărut și într-un episod din Hawaii Five-O.

Kendall se află pe locul opt în lista celor mai sexy 10 femei din 2021. Ea este figura principală într-o mișcare de model numită „Instagirl”  sau „Social Media Modeling” de Harper’s Bazaar. Ea este, de asemenea, un model de podium în curs de dezvoltare.

7. Michelle Keegan

Nume complet: Michelle Elizabeth Keegan
Data de nastere: 3 iunie 1987
Locul nașterii: Stockport, Manchester, Anglia
Ocupație: actriță

Vedeta de pe Coronation Street, Michelle Keegan, se află pe locul 7 printre cele mai sexy femei din 2021. Ea a câștigat titlul de cea mai sexy femeie la British Soap Awards, timp de cinci ani consecutivi. Keegan a primit premiul FHM „Cea mai sexy femeie din lume” în 2015. Obișnuia să lucreze în Selfridges, Manchester și la birourile de check-in de pe aeroportul din Manchester.

 

6. Charlotte McKinney

Nume complet: Charlotte McKinney
Data de nastere: 6 august 1993
Locul nașterii: Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii
Ocupație: model, actriță

Charlotte McKinney ocupă locul 6 în topul celor mai sexy femei din 2021. Ea este vedeta celebrelor spectacole de fast-food Carl’s Jr., unde o poți urmări pe modelul îmbrăcat în bikini mâncând un burger.

5. Ronda Rousey

Nume complet: Ronda Jean Rousey
Data de nastere: 1 februarie 1987
Locul nașterii: Riverside, California
Ocupație: sportivă și actriță

Ronda Rousey ocupă locul 5 în topul celor mai sexy femei din 2021. În 2015, multe reviste și site-uri web au clasat-o pe Rousey drept cel mai „dominant” sportiv activ. Rousey a fost votată într-un sondaj ESPN drept cea mai bună atletă de sex feminin. De asemenea, în 2015, a fost a treia persoană cea mai căutată pe Google.

 

4. Margot Robbie

Nume complet: Margot Elise Robbie
Data de nastere: 2 iulie 1990
Locul nașterii: Dalby, Australia
Ocupație: actriță

S-a afirmat în filmul lui Scorsese The Wolf Wall Street, jucând alături de Leonardo DiCaprio ca amanta lui. Ea a crescut la o fermă, conducând tractoare și făcând alte lucruri agricole și arătând sexy toată ziua, sub razele soarelui australian. Ocupă locul 4 în topul celor mai sexy femei din 2021.

 

3. Kate Upton

Nume complet: Kate Upton
Data de nastere: 10 iunie 1992
Locul nașterii: St Joseph, Michigan, Statele Unite ale Americii
Ocupație: model, actriță

Kate Upton s-a clasat pe topul celor mai sexy femei din 2021, pe locul 3. Ea a câștigat titlul de începătoarea anului în ediția din 2011 a sportului Illustrated Swimsuit Issue. În 2012, ea a fost cover-girl. Ea a fost, de asemenea,  coperta a 100 de ani de la Vanity Fair. Upton a apărut și în filmele de succes Tower Heist (2011) și The Other Woman (2014).

Înainte de a trece la modelling, Kate era o călăreță pasionată și, de fapt, a câștigat cinci titluri mondiale pentru că era atât de bună la asta. A fost cercetată de agențiile de modeling când avea doar 12 ani, deși a așteptat câțiva ani înainte de a-și începe cariera.

2. Emily Ratajkowski

Nume complet: Emily O’Hara Ratajkowski
Data de nastere: 7 iunie 1991
Locul nașterii: Westminster, Londra
Ocupație: model și actriță

Emily ocupă locul al doilea în topul celor mai sexy femei din 2021. Deși au existat trei modele minunate în videoclipul Blurred Lines al lui Robin Thicke, Emily a fost cea care a devenit o senzație peste noapte.

1. Candice Swanepoel

Nume complet: Candice Susan Swanepoel

Data de nastere: 20 octombrie 1988

Locul nașterii: Mooi River, Africa de Sud

Ocupație: Supermodel și filantrop 

Candice Swanepoel este în fruntea listei celor mai sexy femei în viață din lume în 2021. Una dintre cele mai bine plătite modele din lume, Swanepoel este cunoscută în special pentru faptul că a fost model  Victoria’s Secret.

 

 

 

citește și...